Taxatierapport Woerden

Taxatierapport in Woerden? Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Allemaal willen ze weten wat de waarde is. Het taxatierapport is een actueel en compleet overzicht van de waarde van het te financieren object.

Een taxatierapport is bij een aanvraag voor een hypotheek één van de belangrijkste documenten. De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. De waarde wordt dan bepaald middels een taxatierapport.  Als de makelaar/taxateur een woning taxeert, geeft hij/zij een zo exact mogelijke indicatie van de waarde van de woning en brengt daarover een taxatierapport uit. We onderzoeken de woning uitgebreid. Dit wordt een ‘opname van de woning’ genoemd. Op basis van dit eigen onderzoek wat op afstand, maar ook ter plekke wordt uitgevoerd, zal het taxatierapport worden gemaakt. Wij van Drieman Garantiemakelaars maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis of bedrijfsobject.

Als taxateur werken wij met een vaste vergoeding. Hierdoor weet je van te voren welke taxatiekosten je kunt verwachten. Doormiddel van het invullen van onderstaande formulier is het mogelijk een aanvraag voor een taxatierapport in Woerden of omgeving te doen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Wij van Drieman Garantiemakelaars staan voor je klaar!