Skip to content

Te koop: appartement Argostraat 122 2402 CB Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 205.000,- k.k.

bied op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Alphen aan den Rijn Argostraat 122

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Ruim appartement met 3 slaapkamers en balkon gelegen op de vijfde verdieping

De ligging van dit appartement is zeer gunstig nabij winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo treft u op enkele minuten afstand de winkelcentra Herenhof en Ridderhof. Ook het recreatiegebied Zegersloot ligt in de directe nabijheid met onder meer een recreatiestrandje en vele wandel- en fietspaden. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen en waterpartijen. Het complex ‘de Argostraat’ wordt door de actieve Vereniging van Eigenaren onderhouden, beheerd en heeft zodoende een moderne uitstraling. Bij het complex is een royale hoeveelheid parkeerplaatsen aanwezig.

Begane grond
Afgesloten entree met postbussen en bellentableau en toegang tot bergingen. De berging heeft de afmetingen van circa 1.98 x 3.35 meter groot. Via een afgesloten deur heeft u toegang tot de hal met een 2-tal liften en het trappenhuis.

Vijfde verdieping
Via de galerij met meterkast komt u binnen in het appartement. Vanuit het tochtportaal kunt u de hal bereiken. De ruime hal geeft u toegang tot bijna alle vertrekken.

Via het tochtportaal stapt u aan de linkerkant de ruime keuken binnen welke is gelegen aan de voorzijde. Het keukenblok is opgesteld in een rechte opstelling met een kunststof werkblad en een spoelbak. Vanuit de keuken stapt u de zeer ruime woonkamer binnen. De woonkamer is erg licht uitgevoerd en geeft toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuiden en vanwege de hoge ligging in het complex heb je een mooi uitzicht.

Vanuit de hal heb je toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. De grote ouderslaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde.

In het midden van het appartement is de toiletruimte met staand toilet en fonteintje gelegen. Direct daarnaast bevindt zich de badkamer met douchehoek en wastafel. Tevens is in de badkamer de opstelplaats van de wasmachine gesitueerd.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt € 162,06 per maand voor de woning en € 13,67 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex (Prijspeil 2021). Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 70,- per maand voor collectief C.V.-gebruik.

U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,19 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 85 m2
  • 3

Kenmerken Argostraat 122

Overdracht

Vraagprijs€ 205.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte85 m2
Inhoud276 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Argostraat 122

Vergelijkbaar woningaanbod