Ga naar inhoud

Te koop: appartement Preludeweg 624 2402 HV Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 215.000,- k.k.

bied op deze woning

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit graag van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Heeft u ook interesse in andere woningen die wij voor Woonforte verkopen? Geef uw gegevens dan aan ons door. Wij noteren uw gegevens op de speciale Woonforte interesselijst en houden u op de hoogte!

Ruim 4-kamerappartement met heerlijk ruim balkon op het zonnige zuiden

Dit appartementencomplex is gelegen in een leuke omgeving waar hoog- en laagbouw is afgewisseld. De bushalte ligt op loopafstand en u rijdt met de auto in een mum van tijd op de uitvalswegen naar de grote steden van de Randstad. Ook de winkelcentra “De Herenhof” en “De Ridderhof” liggen op loopafstand. Het appartementencomplex beschikt over afgesloten centrale entree met muziek, een tweetal liften en wordt keurig bijgehouden.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Centraal afgesloten entree welke fraai is betegeld en voorzien is van binnen- en buitenverlichting. Verder zijn op de begane grond van het complex de bergingen gesitueerd; het appartement heeft een eigen berging van prima formaat en is voorzien van elektra.

Vijfde verdieping
Via de galerij (waar zich tevens de meterkast bevindt) stap je de entree van de woning binnen. Vanuit hier loop je verder richting de woonkamer en keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is gesitueerd in een rechte opstelling met bovenkasten en beschikt over een spoelbak en RVS werkblad. Tevens bevindt zich een ruime praktische vaste kast in de keuken voor de voorraad.

De woonkamer is heerlijk licht vanwege de grote raampartij en geeft toegang tot het balkon op het zuiden. Het balkon is over de gehele breedte van het appartement getrokken, waardoor je met meerdere personen gezellig van het zonnetje kan genieten.

De tweede hal is vanuit de woonkamer te bereiken. Vanuit deze hal heb je toegang tot alle slaapkamers van het appartement, de toiletruimte en de badkamer. De grote ouderslaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen en is heerlijk licht. De overige twee slaapkamers zijn gelegen aan de balkonzijde en zijn ook van prima formaat.

De toiletruimte en badkamer zijn inpandig en wat verouderd. De toiletruimte beschikt over een staand toilet en fonteintje en is tot halverwege betegeld. De badkamer beschikt over een douchehoek, wastafel en opstelplaats van de wasmachine en verdient een upgrade.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 232,22 (2022) per maand voor de woning aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 90,- per maand voor collectief C.V.-gebruik.

U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 89 m2
  • 3

Kenmerken Preludeweg 624

Overdracht

Vraagprijs€ 215.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte89 m2
Inhoud271 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Preludeweg 624

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

28%

20% NL

29%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod