Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Johan Willem Frisostraat 1 2415 AK Nieuwerbrug aan den Rijn

Verkocht

€ 325.000,- k.k.

bied op deze woning

“Goed onderhouden helft van dubbel woonhuis (kleine 2-kapper) met grote én hoge vrijstaande garage, stenen berging en oprit op ruime kavel!!”

Centraal in de dorpskern van Nieuwerbrug aan den Rijn staat op een rustige locatie met diverse speelplaatsen in de directe omgeving deze goed onderhouden, doch iets gedateerde helft van dubbel woonhuis op een perceel van maar liefst 232 m2 eigen grond. Naast de gebruikelijke stenen berging is door de eigenaar op eigen terrein een grote én hoge vrijstaande stenen garage (ca. 7 m x 3m) bijgebouwd. En ook zijn er mogelijkheden voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.

Ondanks het uitgevoerde periodieke onderhoud, zoals het buitenschilderwerk en het aanbrengen van centrale verwarming met een nog relatief jonge cv-ketel, zal een toekomstige eigenaar met diverse klussen en een aanpassing aan de huidige woonwensen rekening dienen te houden. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan het vernieuwen van de keuken en badkamer.

Nieuwerbrug aan den Rijn is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Bodegraven Reeuwijk, en is gelegen in het Groene Hart, dus een goed uitgangspunt voor vele uren fiets- en wandelplezier. Ook rijdt u binnen 3 minuten op de A-12 de ontsluiting naar Rotterdam / Den Haag, en ook Utrecht. De landelijke omgeving, rust en ruimte maken Nieuwerbrug aan den Rijn een prettige woonomgeving.

Graag geven wij u een indruk van hetgeen u bij een rondgang van de woning mag verwachten.

Begane grond:
Toegang tot de woning via diepe voortuin met oprit voor meerdere auto’s.

Entree, gang, (verdiepte) kelderkast, hal met meterkast (3 groepen) en trapopgang naar 1e verdieping, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met staand closet, doorzon-woonkamer met aan 3 zijden ramen, met parketvloer en mogelijkheden voor haard (gemetseld rookkanaal is nog deels aanwezig), en dichte keuken. Deze is afgewerkt met een keukenblokje zonder ingebouwde apparatuur en vaste kast.
Eventueel kan met een bouwkundige ingreep de woonkamer en de keuken bij elkaar gebracht worden, waardoor er een meer ruimtelijke indeling zal ontstaan.

1e verdieping:
Via vaste trap komt u op de overloop, vanwaar er toegang is tot 3 slaapkamers, de beknopte inpandige badkamer met douchecabine en vaste wastafel, en bergkast. Gelet op de grootte van de badkamer en de slaapkamers ligt het wellicht voor de hand om van de (kleinere) 3e slaapkamer een nieuwe badkamer te realiseren. De oude badkamer kan dan dienst doen als waskamer met aansluitingen voor de wasapparatuur.

2e verdieping:
De 2e verdieping is bereikbaar via vlizotrap met geheel open zolderruimte met stahoogte in de nok. Tevens is hier de cv-ketel (Remeha-HR, 2014) geplaatst. Met het aanbrengen van een vaste trap en het plaatsen van een dakkapel c.q. dakkapellen kan op deze verdieping nog één of meerdere slaapkamers worden gerealiseerd.

Garage:
Direct achter de keuken staat een stenen berging met elektra aansluiting. Hierin is plaats voor het opstellen van fietsen, het opbergen van tuinmeubilair en/of het doen van een klusje. Daarnaast staat een grote en hoge vrijstaande stenen garage van ca. 22 m2 met zowel elektrisch bedienbare stalen kanteldeur als loopdeur, en door groot en breed raamkozijn veel en prettig daglicht.

Deze garage leent zich voor het plaatsen van een auto, voor eventuele opslag, maar is ook zeer geschikt voor het uitvoeren van een bedrijf(je), kantoor danwel praktijk aan huis. Voor een ondernemende zzp-er misschien wel een ideale combinatie om wonen en werken te combineren.

Tuin:
Via de deur in de keuken bereikt u de op het zuidoosten gelegen achtertuin. Achter de berging treft u een heerlijke privé plek om lekker van de zon te genieten. Dankzij de aankoop van een extra zijstrook naast de garage is de tuin prettig ruim en biedt deze nog extra mogelijkheden voor opslag, klussen of misschien wel een moestuintje.

Herontwikkeling Hoge Rijndijk:
Inmiddels is bekend dat het voorliggende bedrijfsterrein herontwikkeld zal worden. Op deze locatie zullen naar het nu laat aanzien een 10-tal eengezinswoningen worden gerealiseerd. Dit maakt dat het woon- en leefgebied beter op elkaar gaat aansluiten, en dat bovendien het uitzicht vanuit de woning ‘vrijer en luchtiger’ zal worden.

Bijzonderheden:
• Een mooie kans om hier uw droomwoning van te maken!
• Helft van dubbel woonhuis op ruim perceel van 232 m2 eigen grond;
• Grote vrijstaande garage van ca. 21 m2 en stenen berging;
• Eigen oprit voor meerdere auto’s;
• Woonoppervlakte ca. 90 m² waarvan een deel (zolder) ca. 12 m² als inpandige gebruiksoppervlakte;
• Inhoud ca. 320 m3;
• Oplevering in overleg.

Een huis kopen?……Neem uw eigen NVM makelaar mee!

  • 78 m2
  • 232 m2
  • 3

Kenmerken Johan Willem Frisostraat 1

Overdracht

Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte232 m2
Woonoppervlakte78 m2
Inhoud320 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1961
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Johan Willem Frisostraat 1

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.733

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

26%

20% NL

32%

20% NL

42%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod