Diensten

Jouw makelaar in Woerden, dat is Drieman Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar in Woerden. Drieman Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten! Ben jij op zoek naar een makelaar in Woerden om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen ben je daarom op zoek naar een makelaar? Bij Drieman Garantiemakelaars helpen wij je graag!

Een goede makelaar vinden, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wil je graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net even dat stapje extra zet? Binnen Drieman Garantiemakelaars Woerden geloven wij in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… aan-/verkopen doen we samen.

Een goede makelaar zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Bij Drieman Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres. Al ruim 25 jaar aan-/verkopen wij met veel plezier woningen in Woerden en omstreken. Hierdoor snappen wij goed waar jij behoefte aan hebt. Naast het aan-/verkopen van woningen, kunnen we je ook helpen met de taxatie van je woning. Deze heb je o.a. vaak nodig voor het krijgen van een hypotheek. Ook voor overige diensten zoals nieuwbouw of huren zijn we je graag van dienst.

Marcel en Jeroen

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Een huis kopen of verkopen doe je niet dagelijks. Daarom is het verstandig om hulp in te schakelen. Ben je benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of doe een contactaanvraag via onderstaande button. Wij van Drieman Garantiemakelaars staan voor je klaar!