Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

Het contact met de makelaar verliep prima. Bij de eerste verkoop verliep het minder vlot daar de koper na 2 verleningen de financiering niet rond kon krijgen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

10

Super blij met hoe snel we de woning professioneel op de markt hebben gekregen met hulp van jullie. En ook snel verkocht hebben dat geeft rust.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Super goed geholpen, snel op de markt gezet met een goede fotograaf en styliste en en ondanks dat de markt verlechterde was het snel verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7

Het is nog wat vroeg in het proces om een finale mening te geven. Tot nu toe is de click met de medewerkers van Drieman een goede click en dat is voor ons een belangrijke factor. Voorts is de makelaarscourtage een onderdeel van de beoordeling. ook de verkoopcijfers zijn bij de beoordeling meegenomen. Over enige weken kunnen wij een gefundeerder mening ventileren. groetjes fam.van der Does

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

9

onze samenwerking beloopt al ruim 24 jaar , met zeer goed kontakt , dus naar alle tevredenheid. groetjes , fam. wilbrink.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drieman Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?