Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Een bijzonder prettig en vakkundig makelaar en personeel naar ons toe. Neemt goed de tijd om eventuele vragen van onze kant te beantwoorden. Goed advies gegeven om de uiteindelijke verkoop tot stand te brengen. De gehele verkooptijd is goed begeleid door de makelaardij.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

6.5

bij het eerste gesprek is ons iets anders geschetst dan dat het uiteindelijke resultaat was. Wij wilden inzetten op 345K, de makelaar adviseerde 355K en mogelijk nog iets hoger op het moment van ''te koop'' op de markt zetten, eea afhankelijk van omliggende verkopen in de buurt. En tevens de verwachting geschept dat het huis snel verkocht zou zijn. Huis is te koop gezet (op advies makelaar en met ons akkoord) voor 359K. De verwachte stroom aan potentieel kopers bleef uit als ook een bieding. Pas na ruim 2 maanden en verzoek van verkoper om prijs te verlagen, kwam er een ''stroompje'' kijkers en twee biedingen, met uiteindelijk de verkoop van het huis. Wij een tweetal ''bijzondere'' opmerkingen vernomen van (potentiële) kopers. De eerste was tegen een geïnteresseerde die belde naar kantoor dat het huis verkocht was (er was nog geen bod geplaatst), de tweede bijzonderheid hebben wij van de uiteindelijke koper vernomen. Zij hadden een afspraak willen maken toen het huis nog voor 359K te koop stond, maar de makelaar had geen tijd. Een week later kon de bezichtiging wel plaatsvinden, en hadden wij (wederom in overleg met de makelaar) de prijs verlaagd naar 349K. Graag hadden wij op dat moment geweten dat er al een afspraak stond / geïnteresseerde was waardoor wij wellicht nog even gewacht hadden met aanpassen de prijs. Beide situatie hebben wij vrij direct nadat dit ons ter oren kwam besproken.

beoordeelt ons met een 6.5

geplaatst op

8

Heel prettig contact met Marcel en Joyce. Ik kan altijd bellen, vragen stellen, en die worden dan goed beantwoord. Heel fijn. Afhankelijk van hoe soepel de rest van het verkoopproces loopt, zou ik een nog hoger cijfer kunnen toekennen :) Praktisch puntje: wellicht was het handig geweest om al eerder een bordje in de tuin te hebben 'komt binnenkort in de verkoop' of iets dergelijks (nu vandaag huis online, zaterdag open dag, maar nog geen bord). Daarnaast was een kleine herinnering en iets meer context voor in te vullen formulieren fijn geweest - zoals lijst van zaken en inlichtingenformulier (die waren in een begin stadium wel opgestuurd, maar dat was inmiddels niet meer top of mind).

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

Drieman Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,5

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,5. Benieuwd waarom?