Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Geen aanvullingen

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

9.5

Ik zocht een makelaar die gezien mijn leeftijd (80) mij kon begeleiden en kon helpen met verkoop van mijn woning . Een makelaar die tevens kon helpen met alle papieren die nodig zijn voor de verkoop. Ook heeft hij geholpen met de mogelijkheid papieren in te vullen op een andere wijze dan via de PC als dit problemen voor mij gaf. Bij het vragen om raad, kon hij goed toelichten welke mogelijkheden er waren en hij liet altijd bij mij de keuze welke raad ik wilde opvolgen. Ook heeft de heer De Boer rustig en duidelijk uitleg kunnen geven aan mijn vragen als er meer duidelijkheid voor mij nodig was. Extra vragen die ik had voor bewoning van volgend huis, heeft hij geweldig beantwoord. De heer M. de Boer heeft zeer goed voldaan aan mijn wensen die ik had om mij te helpen bij de verkoop van mijn huis.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

8

Prima duidelijk en transparant

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Het contact met de makelaar liep heel soepel. Mede dankzij de deskundigheid van de makelaar is verkoop geheel volgens verwachting en tot onze grote tevredenheid verlopen. Dus wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drieman Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,5

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,5. Benieuwd waarom?