Een huis verkopen in Woerden?

Kies dan voor dé verkoopmakelaar van Woerden: Drieman Garantiemakelaars.  Als je al een huis hebt gevonden zijn alle ogen op de nieuwe woning gericht, maar ook je oude woning moet verkocht worden. Hier ben je bij Drieman Garantiemakelaars voor aan het juiste adres. Onze makelaars Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer helpen je graag!

Jouw verkoopmakelaar in Woerden

Een huis verkopen in Woerden kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Binnen Drieman Garantiemakelaars Woerden geloven we in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… verkopen doen we samen!

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar?

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Een huis verkopen met Drieman Garantiemakelaars als jouw een makelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden een full-service verkoopdienst aan, waarbij we u begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor juiste prijs tot en met de overdracht! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

  • Gecertificeerde NVM-makelaar in Woerden en omstreken
  • Gemiddelde doorlooptijd van minder dan 3 maanden
  • Onze eerder klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,2!
  • We geven jou een realistische en objectieve blik
  • We voeren bezichtigingen uit en laten deze efficiënt verlopen
  • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
  • We zorgen ervoor dat jouw huis voor de juiste prijs wordt verkocht
  • Een correcte en vlotte afhandeling

Drieman Garantiemakelaars begeleidt je bij de verkoop van jouw woning in 4 stappen. Deze verder toegelicht onder ‘stap voor stap verkopen’.

Kosten verkoopmakelaar Woerden

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je een courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs verkocht!

Garanties bij een huis verkopen in Woerden

Een huis verkopen in Woerden met Drieman Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis verkopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Het verkopen met een Garantiemakelaar biedt zekerheid. Met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Hierdoor kun je jouw huis voor de juiste prijs verkopen. Wij bieden een aantal  garanties. Hier is meer over te lezen onder onze verkoopkoopgaranties.

Meer informatie over het verkopen van je huis met Drieman Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis met Drieman Garantiemakelaars? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars.  Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een waardebepaling op via telefoonnummer 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl. Wij van Drieman Garantiemakelaars staan voor u klaar!

Drieman Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn al ruim 25 jaar een Garantiemakelaar. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Daarnaast is kantoor Woerden onderdeel van Drieman, een groot netwerk in het Groene Hart. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Drieman Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!