Makelaar Linschoten

Drieman Garantiemakelaars Woerden is de makelaar in Linschoten die kennis én ervaring heeft in alle wijken van deze prachtige stad in het Groene Hart. Rondom het historische centrum zijn verschillende wijken gebouwd, elk met hun eigen identiteit. De Bomen- en Bloemenbuurt kwam tot stand tussen de jaren ’30 en medio jaren ’70; verder zijn er de Staatsliedenbuurt aan de noordoostkant, het volop in ontwikkeling zijnde Schilderskwartier, het groene Molenvliet aan de zuidwestkant en de jongste wijken Waterrijk en Snel en Polanen. Ook de dorpen Harmelen, Nieuwerbrug, Linschoten, Zegveld, Waarder, Driebruggen, Kamerik en Kanis behoren tot het werkgebied van Drieman Garantiemakelaars Woerden. Deze lokale specialisatie maakt Drieman Garantiemakelaars Woerden tot dé kenner van de woningmarkt in uw woonplaats.

Drieman Garantiemakelaars is actief op het gebied van verkoop, verhuur, aankoop en taxaties van woningen in Linschoten en enkele omliggende dorpen. Het kantoor is lid van Garantiemakelaars waardoor u kunt vertrouwen op kwaliteit; er zijn verkoopgaranties en aankoopgaranties wat tot uiting komt in de goede beoordelingen die door de opdrachtgevers worden gegeven. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van circa 60 makelaarskantoren waarbij gebruik wordt gemaakt van een uniforme, hedendaagse uitstraling met behoud van lokale herkenbaarheid.

 

Drieman Garantiemakelaars in Linschoten

Drieman Garantiemakelaars  is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM; de grootste branchevereniging van makelaars in Nederland. Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer zijn beiden beëdigd NVM makelaar-taxateur; hierdoor kunt u bij hen terecht voor verkoop, aankoop én taxaties van woningen in Linschoten en omgeving. Samen met hun binnendienst collega’s vormen zij het team van Drieman Garantiemakelaars; stuk voor stuk mensen met kennis van de dynamische woningmarkt in Linschoten. Vanaf het eerste contact tot en met de eindoplevering zorgen zij voor duidelijke en heldere communicatie naar kopers, verkopers, huurders en verhuurders. Maak kennis met het team van Drieman Garantiemakelaars  en wie weet komt er een mooie samenwerking uit voort!

Verkoopmakelaar Linschoten

Bent u op zoek naar een makelaar in Linschoten met schriftelijke verkoopgaranties? Maak kennis met Drieman Garantiemakelaars en maak van de verkoop van uw woning in Linschoten een succes.

In iedere fase van het leven is een makelaar van onschatbare waarde. Van starters tot gezinnen en senioren hebben de behoefte aan een fijn ‘thuis’. Het is heel belangrijk dat de verkoop voor verkoper en koper naar tevredenheid verloopt. Een nieuwe woning in Linschoten biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Drieman Garantiemakelaars kan u volledig begeleiden in het verkoopproces; van presentatie tot de eindinspectie met een succesvol resultaat als doel.

Drieman Garantiemakelaars begeleidt de verkoop van uw woning in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
  • Fase 2: Presentatie & prijs
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning in Woerden, Harmelen, Nieuwerbrug, Linschoten, Zegveld, Waarder, Driebruggen, Kamerik en Kanis? Neem contact op met Drieman Garantiemakelaars en wij leggen u alles uit over onze werkwijze en de bijbehorende verkoopgaranties.