Over ons

Bij Drieman ben je aan het juiste adres!

Jouw makelaar in Woerden, dat is Drieman Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar in Woerden. Drieman Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten! Ben jij op zoek naar een makelaar in Woerden om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar? Wij geloven in een droomhuis voor iedereen. Bij Drieman Garantiemakelaars helpen wij je graag!

Een goede makelaar vinden, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wil je graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net even dat stapje extra zet? Van Drieman Garantiemakelaars mag je meer verwachten. Kantoor Woerden is onderdeel van Drieman, een groot netwerk in ‘t Groene Hart. De Drieman kantoren zijn gevestigd in Woerden, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Leiderdorp en Bodegraven. Door deze brede dekking en jaren lange ervaring bezit Drieman over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn. Daarnaast zorgt ons gezellige team ervoor dat de aan-/verkoop op een leuke, enthousiaste manier verloopt en dat je altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken!

Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar. Wij durven namelijk garanties te geven zodat je straks zonder zorgen jouw woning uit handen kan geven. Lees meer over onze garanties op de uitgebreide pagina’s bij onze diensten. Daarnaast zijn we aangesloten bij de NVM.

Een makelaar zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Drieman Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres. Al ruim 25 jaar verkopen wij met veel plezier woningen in Woerden en omstreken. Hierdoor snappen we goed waar jij behoefte aan hebt bij het aan- of verkopen van een woning. Ook voor overige diensten zoals taxaties, huren of nieuwbouw zijn wij je graag van dienst!

Vragen? Klik hier en neem contact met ons op!

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf september 2021 tot september 2022

dagen gemiddelde looptijd

vanaf september 2021 tot september 2022

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf september 2021 tot september 2022

Ons team Bij Drieman Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Joyce Verbeek

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leny van den Oever-Morris

Commercieel Medewerker Binnendienst

Menno Chavanu

Marketing Manager

Peter Zuidema

Facilitair Medewerker