Waardebepaling? Wat houdt dit in?

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Ben je van plan om jouw huis te verkopen? Dan is het zinvol om van te voren een vrijblijvende waardebepaling in te plannen. Tijdens de waardebepaling komen we bij je langs zullen we dieper ingaan op de waarde van de woning. Daarnaast wordt er inzicht gecreëerd in je situatie, worden je woonwensen in kaart gebracht en krijg je verkoopadvies!

Zonder goede makelaar kan de verkoop namelijk nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van een keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten. Wat wij doen gaat niet om huizen maar om mensen. Daarom geloven we in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… woonwensen waarmaken doe je samen!

Tijdens de waardebepaling krijg je naast inzicht over de waarde van je woning verdere inzicht in onze werkwijze. We hebben eerder gemerkt dat onze klanten graag ontzorgd worden tijdens het gehele proces. Daarom bieden we een full-service verkoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor de juiste prijs tot en met de overdracht en afhandeling. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Dit wordt uiteraard allemaal verder toegelicht tijdens de waardebepaling.

Kortom, als je een waardebepaling van u huis laat uitvoeren weet u de waarde van uw woning, waar u staat in de woningmarkt en hoe u de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Meer informatie over het verkopen van je huis met Drieman Garantiemakelaars? Klik dan hier!

Plan een waardebepaling met onze makelaars in

We kijken uit naar een kennismaking en het horen van uw situatie en woonwensen! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl. Wij van Drieman Garantiemakelaars staan voor u klaar!