Waardebepaling? Wat houdt dit in?

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Ben je van plan om jouw huis te verkopen? Dan is het zinvol om van te voren een vrijblijvende waardebepaling in te plannen. Tijdens de waardebepaling komen we bij je langs zullen we dieper ingaan op de waarde van de woning. Daarnaast wordt er inzicht gecreëerd in je situatie, worden je woonwensen in kaart gebracht en krijg je verkoopadvies!

Zonder goede makelaar kan de verkoop namelijk nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van een keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten. Wat wij doen gaat niet om huizen maar om mensen. Daarom geloven we in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… woonwensen waarmaken doe je samen!

Tijdens de waardebepaling krijg je naast inzicht over de waarde van je woning verdere inzicht in onze werkwijze. We hebben eerder gemerkt dat onze klanten graag ontzorgd worden tijdens het gehele proces. Daarom bieden we een full-service verkoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor de juiste prijs tot en met de overdracht en afhandeling. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Dit wordt uiteraard allemaal verder toegelicht tijdens de waardebepaling.

Kortom, als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op voor het inplannen van een waardebepaling. We helpen je graag!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een waardebepaling met onze makelaars in

We kijken uit naar een kennismaking en het horen van uw situatie en woonwensen! Heeft u nog vragen of wilt u een waardebepaling inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl. Wij van Drieman Garantiemakelaars staan voor u klaar!