Aankoopmakelaar Woerden

De aankoopmakelaar van Woerden: Drieman Garantiemakelaars. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Drieman Garantiemakelaars aan het juiste adres. Onze professionele makelaars Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer helpen je graag!

Jouw aankoopmakelaar in Woerden

Een huis kopen in Woerden kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Binnen Drieman Garantiemakelaars Woerden geloven we in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… aankopen doen we samen!

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar

Een huis kopen met Drieman Garantiemakelaars als jouw een aankoopmakelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden u een full-service aankoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot en met de aankoop! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

Wij kunnen bezichtigingen voor jou inplannen
ook als “het niet meer kan”
  • Gecertificeerde NVM-makelaar in Woerden en omstreken
  • Gemiddelde doorlooptijd van minder dan 3 maanden
  • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,2!
  • Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
  • De zoektocht verloopt efficiรซnt en we gaan mee tijdens bezichtigingen
  • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
  • Je betaalt de juiste prijs
  • Een correcte en vlotte afhandeling

Drieman Garantiemakelaars begeleidt je bij de aankoop van jouw woning in 4 stappen. Deze verder toegelicht onder ‘stap voor stap kopen’.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen in Woerden

Een huis kopen in Woerden met Drieman Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken? Een extra voordeel; aankopen met een Garantiemakelaar biedt zekerheid. Met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Woerden een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Hier is meer over te lezen onder onze aankoopgaranties.

Kosten aankoopmakelaar Woerden

Voor het inschakelen van een aankoopmakelaar betaal je en deze kosten zijn niet voor niets. In de meeste gevallen bespaart een aankoopmakelaar je zelfs kosten. Onze aankoopmakelaars hebben namelijk kennis van de markt, zijn juridisch zeer goed op de hoogte en kunnen professioneel onderhandelen. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs gekocht en betaal je niet teveel. Hier bespaar je dus vervolgens geld mee. Daarnaast werken we met een no cure no pay: indien je geen woning heeft aangekocht ben je ons geen kosten verschuldigd.

Meer informatie over Drieman als jouw aankoopmakelaar?

Wil je meer informatie over het aankopen van een huis met Drieman Garantiemakelaars als jouw aankoopmakelaar? Plan dan een woonadviesgesprek in met een van onze makelaars. Doormiddel van een vrijblijvend woon/adviesgesprek weet je precies waar je staat in de huidige woningmarkt en welke mogelijkheden er voor je zijn.ย Neem gerust contact met ons voor het inplannen van een woon/adviesgesprek op via telefoonnummer 0348-431919ย of mail naarย woerden@drieman.nl. Wij van Drieman Garantiemakelaars staan voor u klaar!

 

Drieman Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn al ruim 25 jaar een Garantiemakelaar. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Daarnaast is kantoor Woerden onderdeel van Drieman, een groot netwerk in het Groene Hart. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Drieman Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!