Stap voor stap verkopen

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Dit omdat het verkopen van je huis een flinke klus is waarbij vele aspecten komen kijken. Door te kiezen voor een Garantiemakelaar, kies je voor een extra beetje zekerheid. Wij bieden namelijk een full-service verkoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor juiste prijs tot en met de overdracht, en dit doen we middels 4 onderstaande fases!

Fase 1: voorbereiding & onderzoek

Kies je voor een GarantiemakeIaar dan worden allereerst jouw wensen in kaart gebracht, er worden duidelijke afspraken gemaakt en het verkooptraject wordt stap voor stap uitgelegd. Zo weet je wat wij voor je gaan doen. Naast transparante informatie kun je rekenen op persoonlijke begeleiding: je hebt altijd een aanspreekpunt en kunt altijd vragen stellen. Jouw woning wordt uitvoerig geïnventariseerd in deze fase. De uitspraak “een goede voorbereiding is het halve werk” geldt zeker voor onze werkwijze. Hierbij worden, indien noodzakelijk, o.a. een kadastraal -, bodemonderzoek en bouwtechnokeuring uitgevoerd. Zo kom je, net als de koper van jouw woning, niet voor onaangename verrassingen te staan. Kortom: verwachtingen bespreken, heldere afspraken maken en een optimale inventarisatie maken van het object.

Fase 2: presentatie & prijs

Wanneer wij jouw woning in verkoop nemen, doen wij er alles aan om deze zo goed mogelijk in de markt te zetten. Voordat jouw woning aan de markt gepresenteerd wordt, adviseren we je graag over de beste verkoopstrategie. De strategie wordt bepaald aan de hand van de vastgestelde vraagprijs van jouw huis. Een goede prijs is in de huidige woningmarkt essentieel. Samen stellen we vast wat een reële prijs is voor jouw woning. Daarnaast zal een goede en opvallende presentatie van jouw huis niet ontbreken. Hierdoor kun je jouw woning optimaal presenteren en de juiste kopers aantrekken. Het presentatiepakket bestaat bij ons uit de volgende onderdelen:Wanneer jouw woning met een uitstekend verzorgde presentatie en volgens een marktconforme prijs in de markt is gezet houden we je waar mogelijk zo goed mogelijk op de hoogte. Zelf kun je ook op ieder moment van de dag de statistieken van onze internetsite en Funda van jouw woning bekijken in het klantenintranet. Kortom: bepalen kopersprofiel, optimale presentatie met juiste mediamix, marktpositionering, en bereiken juiste kopers.

Fase 3: bezichtiging & onderhandelen

Jouw Garantiemakelaar richt zich op het aantrekken van serieuze kopers en maakt bezichtigings- afspraken met hen. Bij een bezichtiging is een eerste indruk snel gevormd. Om een goede indruk te maken krijg je nuttige tips van jouw Garantiemakelaar om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te tonen. Deze verkoop tips worden verder in de brochure toegelicht. Na de bezichtiging peilen we de interesse van alle bezichtigers. Wij houden je via jouw eigen digitale klantendossier hierover op de hoogte. Dankzij een gedegen vooronderzoek is precies duidelijk wat jouw huis waard is. Door een realistische kijk op de vraagprijs en een rationele benadering op de onderhandelingen weet jouw Garantiemakelaar het beste uit de onderhandelingen te halen. Vanzelfsprekend word je tijdens de onderhandelingsgesprekken op de hoogte gehouden en kiezen we samen de beste koper. Kortom: optimale bereikbaarheid, zoeken naar gekwalificeerde verkopers en afhandeling tegen de juiste prijs en voorwaarden.

Fase 4: overdracht & na de verkoop

Als jouw woning is verkocht zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Een Garantiemakelaar is pas tevreden over de verkoop als jij ook tevreden bent. Daarom staat jouw Garantiemakelaar ook na de verkoop van jouw woning voor je klaar.

Een goede service, ook na afloop, staat bij ons centraal. Wat wij doen gaat namelijk over mensen en niet over huizen. Binnen Drieman Garantiemakelaars Woerden geloven daarom wij in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens alle fases van het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… een woning verkopen doen we samen!

 

Plan een waardebepaling met onze makelaars in

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis via Drieman Garantiemakelaars of wil je een vrijblijvende waardebepaling inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via telefoonnummer 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl. Wij van Drieman Garantiemakelaars staan voor u klaar!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.