Digitale bezichtigingen

Helaas, er was geen Open Huizen Dag dit voorjaar. De coronacrisis heeft effect op ons allemaal, in het belang van jullie en onze gezondheid heeft de NVM daarom besloten de Open Huizen Dag te annuleren.

Geen Open Huizen route dus dit voorjaar, maar dat neemt niet weg dat er nog steeds een heleboel leuke potentiƫle woningen op je zitten te wachten. Nu kan je misschien deze lente niet zelf een rondje doen langs alle huizen, online valt dat rondje misschien wel te doen. Op deze manier kan jij veilig vanuit jouw eigen woning ontdekken of je een klik voelt met een woning. Is dat zo? Dan bel je ons gewoon en bespreken we samen wat wel mogelijk is.

Zo werkt digitaal bezichtigen

Ga hier naar ons aanbod. Je krijgt een selectie te zien van ons aanbod waar een rondleidingsvideo en/of virtuele tour te zien zijn. Hiermee krijg je een digitale rondleiding en kun je perfect aanvoelen of deze woning aan jouw wensen voldoet of niet. Voel je een match dan kun je via de contactbutton, mail of telefoon contact met ons opnemen om samen de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Heb je een droomhuis gevonden maar ben je eerst benieuwd wat jouw eigen woning waard is? Dan kun je bij onze een waardebepaling aanvragen, of om een eerste indruk te krijgen kan je ook via onderstaande knop een waarde-indicatie opvragen. In een paar simpele stappen ontvang je van ons een indicatie van wat jouw woning waard kan zijn.