Woonadviesgesprek? Wat houdt dit in?

U heeft woonwensen maar u weet niet waar u staat in de markt. Dit is erg begrijpelijk en dit zien we vaak terugkomen. Zo kunnen er veel vragen opspelen; waar moet ik mijn zoektocht naar een nieuwe woning beginnen of hoe kan ik de verkoop van mijn huis op de juiste manier realiseren? Hoe ziet de toekomst van de woningmarkt eruit en welke financiële mogelijkheden zijn er voor mij? Voor al deze vragen kan een vrijblijvend woonadviesgesprek de uitkomst zijn.

Middels dit woonadviesgesprek brengen we uw woonwensen in kaart zodat u precies weet hoe u ervoor staat in de huidige woningmarkt en waar u op moet letten bij het kopen en/of verkopen van een woning. Veder praten we u bij over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en kunnen we u alles vertellen over toekomstplannen van een bepaalde omgeving. Daarnaast kunnen we eventueel ook uw financiële situatie in kaart laten brengen. Kortom, na een woon/adviesgesprek weet u precies waar u staat in de huidige woningmarkt!

Binnen een woon/adviesgesprek staat uw situatie centraal. Wat wij doen gaat namelijk niet gaat om huizen maar om mensen. Daarom geloven we ook in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… aan of verkopen doe je samen!

 

Plan een woon-/adviesgesprek met onze makelaars in

We kijken uit naar een kennismaking en horen graag over uw situatie en woonwensen! Heeft u nog vragen of wilt u een woon-/adviesgesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl. Wij van Drieman Garantiemakelaars staan voor u klaar!