Ga naar inhoud

Hof van Kanis

3471 XK Kamerik

0 vrij van 14

Project website

€ 245.000,- t/m € 367.500,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Kamerik Hof van Kanis

Wonen in het Groene Hart
Timpaan ontwikkelt dit kleinschalige en eigentijdse nieuwbouwwoningplan in samenwerking met de gemeente Woerden. Het plan omvat 13 woningen, waaronder 8 geschakelde woningen, 4 rijwoningen en 1 vrije kavel voor een nog zelf te ontwikkelen woning.

Locatie
De locatie mag er zijn: aan het prachtig gelegen Pastorielaantje, grenzend aan water met uitzicht over de aangrenzende weilanden en de ernaast gelegen Sint-Hippolytuskerk, op de plaats waar voorheen het voormalig verzorgingshuis Huize Miland stond. Een heerlijk rustige en veilige plek om te wonen. Centraal in het Groene Hart, terwijl Woerden, Maarssen, Breukelen en Utrecht op slechts 15-30 autominuten liggen.

Plan
Het plan Hof van Kanis bestaat uit 12 woningen en een vrije kavel.

Vrije kavel
Op de vrije kavel krijgt u echt de vrijheid om uw droomhuis te realiseren, natuurlijk binnen de daarvoor opgestelde kaders. U kunt op deze kavel ook voor de geschakelde woning kiezen. Het kavel heeft een oppervlakte van circa 611m² en dit is nog exclusief de circa 200m² aan water die erbij komt!

Geschakelde woningen
De 8 geschakelde woningen hebben standaard een oppervlakte van circa 125m² en bieden u een zee aan opties: ideaal om ze helemaal naar uw persoonlijke woonwensen aan te passen. Zo is de berging uit te breiden zodat er een extra slaap- en badkamer op de begane grond ontstaat. Op de zolder is er de ruimte om twee extra kamers te realiseren. Prijzen vanaf circa € 350.000,- VON.

Rijwoningen
De 4 rijwoningen, die standaard een oppervlakte van circa 115m² hebben, vormen een compact woningblok met drie bouwlagen. De tuinen van deze woningen zijn op het zuiden gesitueerd. De zolderetage biedt volop ruimte voor opslag, maar ook de mogelijkheid om naast de technische ruimte twee extra kamers te realiseren en zelfs dakkapellen te plaatsen. Prijzen vanaf circa € 245.000,- VON.

Meer informatie
De start van dit fraaie nieuwbouwproject is gestart. Voor meer informatie kunt u de website www.hofvankanis.nl bezoeken of de facebookpagina van het project volgen om op de hoogte gehouden te worden. https://www.facebook.com/HofvanKanis/. Of laat u informeren door Drieman Garantiemakelaars!

Kenmerken Hof van Kanis

Overdracht

Prijs€ 245.000,- t/m € 367.500,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteHof van Kanis

Bouwtypes Hof van Kanis

Maandlasten Hof van Kanis

Ligging project 'Hof van Kanis'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

51.513