Ga naar inhoud

Buitenplaats Rhijnstaete

2352 JG Leiderdorp

7 vrij van 7

Project website

€ 520.000,- t/m € 675.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Leiderdorp Buitenplaats Rhijnstaete

IN VERKOOP – INFORMEER NAAR HET BESCHIKBARE AANBOD!
START BOUW APRIL 2023, OPLEVERING EIND 2023 / BEGIN 2024

BUITENPLAATS RHIJNSTAETE
Op een schitterende locatie aan de Oude Rijn, op de grens van Leiden en Leiderdorp, komt Rhijnstaete. Een nieuwe buitenplaats, bestaande uit een monumentale vrijstaande villa uit 1880 en een Koetshuis met daarin 6 royale appartementen, met uniek ruime buitenruimtes en allen gelegen aan een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin. Hier geniet u van het goede leven met de beleving van het water van de Oude Rijn en met hartje Leiden en de voorzieningen van Leiderdorp op loopafstand. Lekker midden in het leven dus, maar dan wel met het comfort en gemak van alles gelijkvloers, een eigen royale buitenruimte én een gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1500 m², voorzien van jeu de boules baan, terrassen en een buitenkeuken.

Toplocatie
Rhijnstaete komt aan de Van der Valk Boumanweg, op de hoek waar de Oude Rijn afbuigt naar de Zijl. Een toplocatie, want hier komen indrukwekkende binnenvaartschepen, sloepen en zeilboten voorbij. Hier heeft u altijd een plek op de eerste rang en kunt u genieten van alles wat voorbij vaart.

Daarbij zijn er veel voorzieningen op loop- en fietsafstand, zoals winkelcentra Winkelhof en Santhorst en Park De Houtkamp. Ook het centrum van Leiden is niet ver weg. In de Winkelhof en Santhorst kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen of een middagje winkelen, maar ook vindt u hier bijvoorbeeld een huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Mocht u er op uit willen, kan dit ook gemakkelijk. De bus stopt praktisch om de hoek en via de Hoge Ringdijk is de A4 in 5 minuten te bereiken.

Buitenplaats aan de Oude Rijn
Via de stijlvolle oprijlaan komt u elke dag heerlijk thuis. U parkeert uw auto eenvoudig op uw eigen privéparkeerplaats. Alle woningen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen en een privéberging.

Gemeenschappelijke tuin
Bewoners en bezoekers van deze unieke buitenplaats genieten van een gezamenlijke tuin, niet zomaar één, maar een tuin van formaat die onder architectuur wordt aangelegd en waarin prachtige, oude bomen staan. De gezamenlijke tuin versterkt tevens de sociale controle en cohesie. Hier kent u uw buren en zoekt u ze op als u er zin in heeft, bijvoorbeeld voor een barbecue of een potje jeu de boules. Ook kunt u hier ideaal terecht voor een gezellige borrel met vrienden en familie en heeft u alle ruimte om met de (klein)kinderen de mooie momenten te vieren. Over het onderhoud van de tuin geen zorgen, dit wordt geregeld via de VvE. Kortom: Wel de lusten, niet de lasten.

Uniek aanbod met riante buitenruimtes!
Het Koetshuis van Rhijnstaete oogt als een vrijstaande villa. Achter de charmante gevels gaan 6 appartementen schuil, verdeeld over 2 woonlagen. Op elke verdieping komen 3 appartementen met 2 slaapkamers. De appartementen zijn ca. 82 tot 101 m² groot en voorzien van fraaie woonkamer met open keuken en een extra hoge verdiepingshoogte, wat resulteert in een ruimtelijke beleving in het appartement.

De appartementen op de begane grond beschikken over een unieke eigen riante privétuin tussen de 50 en 80 m2 (!) met veranda en meerdere aangelegde terrassen. De terrassen worden afgewerkt met fraaie sierbetontegels van groot formaat. De appartementen op de verdieping beschikken over een heerlijk groot balkon. Door de grote hoeveelheid openslaande deuren (met Frans balkon) geniet u ook binnen volop van het leven op deze mooie plek.

De entree van Rhijnstaete wordt gesierd door de fraaie monumentale villa uit 1880, welke aan de buitenkant volledig wordt gerestaureerd. De kopers kunnen de villa, met ca. 210 m² woonoppervlakte, geheel naar eigen wens indelen en inrichten, eventueel samen met de bouwer van het naastgelegen Koetshuis. Het schitterende karakteristiek witte pand is een gemeentelijk monument en rijk aan originele details. Dit is een unieke kans waar u echt iets heel bijzonders van kunt maken.

Gasloos en energiezuinig
Wie een appartement koopt in Rhijnstaete, is verzekerd van veel comfort door de nieuwste bouwtechnieken, uitstekende isolatie en duurzame installaties. Rhijnstaete wordt gebouwd volgens de normen en eisen van BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dat betekent dat u een toekomstbestendig appartement koopt dat gasloos is en beschikt over veel comfort en een gezond binnenklimaat. Warm water en verwarming worden geregeld via een luchtwarmtepomp. Deze warmtepomp vervangt de gasgestookte cv-ketel van vroeger. De vloerverwarming en -koeling voorziet de woningen het hele jaar van een constante temperatuur in huis.

We laten u graag vrij
De appartementen worden behangklaar afgewerkt en opgeleverd met modern en nog volledig naar eigen wens aan te passen sanitair en tegelwerk. Ook bieden wij diverse andere opties aan om van dit huis een thuis te maken. De appartementen worden opgeleverd zonder keuken. Deze ruimte is zo smaakgebonden dat we de keuze liever aan de bewoners overlaten.

Begeleiding van A tot Z
Ziet u zichzelf hier al wonen? Alle kopers worden door de makelaar en kopersbegeleider van A tot Z begeleid en uitgebreid geïnformeerd over het project en het proces. Ook denken wij graag met u mee voor het maken van meerwerkkeuzes en heeft u tot en met de oplevering altijd een vast aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Planning
Op dit moment is de aannemer de bouw aan het voorbereiden. Naar verwachting start de bouw maart 2023 (dit jaar). De oplevering van de appartementen zal naar verwachting eind 2023 dan wel begin 2024 plaatsvinden!

Interesse
Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars voor het meest actuele aanbod en uw mogelijkheden voor de aankoop van een woning binnen het plan.

 • 82-101 m2
 • 226-271 m3

Kenmerken Buitenplaats Rhijnstaete

Overdracht

Prijs€ 520.000,- t/m € 675.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud226-271 m3
Woonoppervlakte82-101 m2

Overig

Project websiteBuitenplaats Rhijnstaete

Bouwtypes Buitenplaats Rhijnstaete

1 vrij van 1

Monumentale Villa

€ 1.050.000,-

Op een schitterende locatie, direct aan de Oude Rijn, komt Rhijnstaete. Een nieuwe buitenplaats, bestaande uit een monumentale vrijstaande villa uit 1880 en een Koetshuis met daarin 6 royale appartementen, allen gelegen aan een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin. Hier geniet u van het goede leven met de beleving van het water van de Oude Rijn met hartje Leiden en de voorzieningen van Leiderdorp op loopafstand. Lekker midden in het leven dus, maar dan wel met het comfort en gemak van alles gelijkvloers, een eigen royale buitenruimte én een gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1500 m², voorzien van jeu de boules baan, terrassen en een buitenkeuken.

Monumentale Villa
Dit is een unieke kans om in een monumentale villa te wonen, die u nog volledig naar eigen smaak kunt indelen en afwerken! Deze schitterende witte villa uit 1880 is een gemeentelijk monument en nu al een plaatje op zich, en dat wordt alleen maar beter. Het casco is nog in goede staat en de buitenkant wordt volledig gerestaureerd. Zo worden alle kozijnen, de gevel en de kap volledig vernieuwd. Daarna is het aan de koper om de binnenkant, met maar liefst ca. 210m2 woonoppervlak, naar wens onder handen te nemen. Dit kan eventueel worden uitgevoerd door de bij het project betrokken aannemer.

Dit karakteristieke gemeentelijke monument is rijk aan details, zoals ornamenten, glas in lood, paneeldeuren en ga zo maar door. De villa heeft een privéterras aan de achterzijde en een privétuin aan de voorzijde. Daarnaast kunnen de bewoners ook genieten van de gemeenschappelijke tuin. Laat uw fantasie de vrije loop en geniet straks van vrij zicht op de Oude Rijn en de eigen of gemeenschappelijke tuin.

Alle voordelen voor u op een rij
– Monumentale vrijstaande villa rijk aan karakteristieke details.
– Afbouw en indeling naar eigen smaak mogelijk via de aannemer of op eigen initiatief.
– Riant woonoppervlak van maar liefst ca. 210m2.
– Uniek uitzicht op het water van de Oude Rijn.
– Inclusief 2 privéparkeerplaatsen.
– Gelegen aan de onder architectuur ontworpen gemeenschappelijke tuin.
– Veel voorzieningen op loopafstand waaronder winkelcentrum Winkelhof.
– Professionele begeleiding bij aankoop en afwerking van uw toekomstige woning.

Buitenplaats aan de Oude Rijn
Via de stijlvolle oprijlaan komt u elke dag heerlijk thuis. U parkeert uw auto eenvoudig op uw eigen privéparkeerplaats. Alle woningen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen en een privéberging.

Gemeenschappelijke tuin
Bewoners en bezoekers van deze unieke buitenplaats genieten van een gezamenlijke tuin, niet zomaar één, maar een tuin van formaat die onder architectuur wordt aangelegd en waarin prachtige, oude bomen staan. De gezamenlijke tuin versterkt tevens de sociale controle en cohesie. Hier kent u uw buren en zoekt u ze op als u er zin in heeft, bijvoorbeeld voor een barbecue of een potje jeu de boules. Ook kunt u hier ideaal terecht voor een gezellige borrel met vrienden en familie en heeft u alle ruimte om met de (klein)kinderen de mooie momenten te vieren. Over het onderhoud van de tuin geen zorgen, dit wordt geregeld via de VvE. Kortom: Wel de lusten, niet de lasten.

Veel keuzevrijheid
De buitenkant van deze monumentale villa wordt volledig gerestaureerd, binnen kunt u de villa volledig naar eigen smaak afwerken en indelen. De aannemer helpt u hier graag bij, maar u kunt dit ook op eigen initiatief doen. Kortom, alle vrijheid om hier een unieke woning van te maken die helemaal is afgestemd op uw woonwensen!

Begeleiding van A tot Z
Ziet u zichzelf hier al wonen? Alle kopers worden door de makelaar en kopersbegeleider van A tot Z begeleid en uitgebreid geïnformeerd over het project en het proces. Ook denken wij graag met u mee voor het maken van meerwerkkeuzes, en heeft u tot en met de oplevering altijd een vast aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Interesse
Heeft u interesse in Rhijnstaete? Neem dan gerust contact met ons op via nieuwbouw@drieman .nl of telefonisch via 0172-460 808. We zijn u graag van dienst en informeren u dan verder over de actuele status van dit project.

 • 210 m2 Woon opp.
 • 240 m2 Perceel opp.
 • 1 m3 Inhoud
2 vrij van 2

Koetshuis III & VI

€ 649.500,- t/m € 675.000,-

Op een schitterende locatie, direct aan de Oude Rijn, komt Rhijnstaete. Een nieuwe buitenplaats, bestaande uit een monumentale vrijstaande villa uit 1880 en een Koetshuis met daarin 6 royale appartementen, allen gelegen aan een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin. Hier geniet u van het goede leven met de beleving van het water van de Oude Rijn en met hartje Leiden en de voorzieningen van Leiderdorp op loopafstand. Lekker midden in het leven dus, maar dan wel met het comfort en gemak van alles gelijkvloers, een eigen royale buitenruimte én een gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1500 m², voorzien van jeu de boules baan, terrassen en een buitenkeuken.

Koetshuis III
Bent u op zoek naar een riant 3-kamer hoekappartement met zicht op de Oude Rijn? Dan is type Koetshuis III vast iets voor u! De twee schitterende appartementen van dit type, met bouwnummers 3 en 6, beschikken over een woonkamer met ruime open keuken en grote buitenruimtes op het zuidwesten.

Bouwnummer 3 is gelegen op de begane grond en heeft een woonoppervlak van ca. 94 m². Dit appartement beschikt over een privétuin met riante veranda op het zuidwesten, te bereiken via 2 paar openslaande deuren, en een terras op het westen. Bouwnummer 6 ligt op de verdieping en beschikt over ca. 88 m² woonoppervlak met zowel een Frans balkon als een groot balkon van ca. 14m2 die een uniek uitzicht biedt op de Oude Rijn.

Alle voordelen voor u op een rij
– Ruime 3-kamer appartementen met ca. 88-94 m2 woonoppervlak.
– Riante buitenruimtes met uitzicht op de Oude Rijn.
– Op de begane grond een privétuin met terras voorzien van sierbetontegels (bouwnummer 3).
– Op de verdieping een riant balkon van ca. 14m2 op het zuidwesten (bouwnummer 6).
– Extra hoge verdiepingshoogte voor ruimtelijke beleving
– Gelegen aan de onder architectuur ontworpen gemeenschappelijke tuin.
– Inclusief 2 privéparkeerplaatsen en privéberging.
– Veel voorzieningen op loopafstand waaronder winkelcentrum Winkelhof.
– Duurzame gasloze appartementen met comfortabele vloerverwarming en -koeling.
– Voorzien van duurzaam ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat.
– Bijna energieneutraal met zonnepanelen op de eigen meter.
– Voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk met veel keuzevrijheid.
– Professionele begeleiding bij aankoop en afwerking van uw toekomstige appartement!

Buitenplaats aan de Oude Rijn
Via de stijlvolle oprijlaan komt u elke dag heerlijk thuis. U parkeert uw auto eenvoudig op uw eigen privéparkeerplaats. Alle woningen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen en een privéberging.

Gemeenschappelijke tuin
Bewoners en bezoekers van deze unieke buitenplaats genieten van een gezamenlijke tuin, niet zomaar één, maar een tuin van formaat die onder architectuur wordt aangelegd en waarin prachtige, oude bomen staan. De gezamenlijke tuin versterkt tevens de sociale controle en cohesie. Hier kent u uw buren en zoekt u ze op als u er zin in heeft, bijvoorbeeld voor een barbecue of een potje jeu de boules. Ook kunt u hier ideaal terecht voor een gezellige borrel met vrienden en familie en heeft u alle ruimte om met de (klein)kinderen de mooie momenten te vieren. Over het onderhoud van de tuin geen zorgen, dit wordt geregeld via de VvE. Kortom: Wel de lusten, niet de lasten.

Duurzaam en comfortabel
Wie een appartement koopt in Rhijnstaete, is verzekerd van veel comfort door de nieuwste bouwtechnieken, uitstekende isolatie en duurzame installaties. Rhijnstaete wordt gebouwd volgens de normen en eisen van BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dat betekent dat u een toekomstbestendig appartement koopt dat gasloos is en beschikt over veel comfort en een gezond binnenklimaat. Warm water en verwarming worden geregeld via een luchtwarmtepomp. Deze warmtepomp vervangt de gasgestookte cv-ketel van vroeger. De vloerverwarming en -koeling voorziet de woningen het hele jaar van een constante temperatuur in huis.

We laten u graag vrij
De appartementen worden behangklaar afgewerkt en opgeleverd met modern en nog volledig naar eigen wens aan te passen sanitair en tegelwerk. Ook bieden wij diverse andere opties aan om van dit huis een thuis te maken. De appartementen worden opgeleverd zonder keuken. Deze ruimte is zo smaakgebonden dat we de keuze liever aan de bewoners overlaten.

Begeleiding van A tot Z
Ziet u zichzelf hier al wonen? Alle kopers worden door de makelaar en kopersbegeleider van A tot Z begeleid en uitgebreid geïnformeerd over het project en het proces. Ook denken wij graag met u mee voor het maken van meerwerkkeuzes, en heeft u tot en met de oplevering altijd een vast aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Interesse
Heeft u interesse in Rhijnstaete? Neem dan gerust contact met ons op via nieuwbouw@drieman .nl of telefonisch via 0172-460 808. We zijn u graag van dienst en informeren u dan verder over de actuele status van dit project.

 • 88-94 m2 Woon opp.
 • 242-257 m3 Inhoud
2 vrij van 2

Koetshuis II & V

€ 520.000,- t/m € 565.000,-

Op een schitterende locatie, direct aan de Oude Rijn, komt Rhijnstaete. Een nieuwe buitenplaats, bestaande uit een monumentale vrijstaande villa uit 1880 en een Koetshuis met daarin 6 royale appartementen, allen gelegen aan een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin. Hier geniet u van het goede leven met de beleving van het water van de Oude Rijn en met hartje Leiden en de voorzieningen van Leiderdorp op loopafstand. Lekker midden in het leven dus, maar dan wel met het comfort en gemak van alles gelijkvloers, een eigen royale buitenruimte én een gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1500 m², voorzien van jeu de boules baan, terrassen en een buitenkeuken.

Koetshuis II
Type Koetshuis II omvat twee fraaie 3-kamerappartementen met de bouwnummers 2 en 5. Bouwnummer 2 is gelegen op de begane grond en beschikt over een woonoppervlak van ca. 85 m² en een privétuin met een riante veranda en een heerlijk terras op het zuidwesten. Bouwnummer 5 ligt op de verdieping en beschikt over ca. 82 m² woonoppervlak, een ruim balkon van ca. 11m2 en een Frans balkon op het noordwesten.

De appartementen hebben een bijzonder vormgegeven woonkamer met open keuken en een buitenruimte op het zuidwesten. Hier kunt u tot in de late uurtjes genieten van de zon en het heerlijke vrije uitzicht op de tuin en de omgeving.

Alle voordelen voor u op een rij
– Ruime 3-kamer appartementen met ca. 82 – 85 m2 woonoppervlak.
– Veranda of Frans balkon op het zuidwesten.
– Op de begane grond een privétuin met terras voorzien van sierbetontegels (bouwnummer 2).
– Extra hoge verdiepingshoogte voor ruimtelijke beleving.
– Gelegen aan de onder architectuur ontworpen gemeenschappelijke tuin.
– Inclusief 2 privéparkeerplaatsen en privéberging.
– Veel voorzieningen op loopafstand waaronder winkelcentrum Winkelhof.
– Duurzame gasloze appartementen met comfortabele vloerverwarming en -koeling.
– Voorzien van duurzaam ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat.
– Bijna energieneutraal appartement met zonnepanelen op de eigen meter.
– Voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk met veel keuzevrijheid.
– Professionele begeleiding bij aankoop en afwerking van uw toekomstige appartement!

Buitenplaats aan de Oude Rijn
Via de stijlvolle oprijlaan komt u elke dag heerlijk thuis. U parkeert uw auto eenvoudig op uw eigen privéparkeerplaats. Alle woningen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen en een privéberging.

Gemeenschappelijke tuin
Bewoners en bezoekers van deze unieke buitenplaats genieten van een gezamenlijke tuin, niet zomaar één, maar een tuin van formaat die onder architectuur wordt aangelegd en waarin prachtige, oude bomen staan. De gezamenlijke tuin versterkt tevens de sociale controle en cohesie. Hier kent u uw buren en zoekt u ze op als u er zin in heeft, bijvoorbeeld voor een barbecue of een potje jeu de boules. Ook kunt u hier ideaal terecht voor een gezellige borrel met vrienden en familie en heeft u alle ruimte om met de (klein)kinderen de mooie momenten te vieren. Over het onderhoud van de tuin geen zorgen, dit wordt geregeld via de VvE. Kortom: Wel de lusten, niet de lasten.

Duurzaam en comfortabel
Wie een appartement koopt in Rhijnstaete, is verzekerd van veel comfort door de nieuwste bouwtechnieken, uitstekende isolatie en duurzame installaties. Rhijnstaete wordt gebouwd volgens de normen en eisen van BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dat betekent dat u een toekomstbestendig appartement koopt dat gasloos is en beschikt over veel comfort en een gezond binnenklimaat. Warm water en verwarming worden geregeld via een luchtwarmtepomp. Deze warmtepomp vervangt de gasgestookte cv-ketel van vroeger. De vloerverwarming en -koeling voorziet de woningen het hele jaar van een constante temperatuur in huis.

We laten u graag vrij
De appartementen worden behangklaar afgewerkt en opgeleverd met modern en nog volledig naar eigen wens aan te passen sanitair en tegelwerk. Ook bieden wij diverse andere opties aan om van dit huis een thuis te maken. De appartementen worden opgeleverd zonder keuken. Deze ruimte is zo smaakgebonden dat we de keuze liever aan de bewoners overlaten.

Begeleiding van A tot Z
Ziet u zichzelf hier al wonen? Alle kopers worden door de makelaar en kopersbegeleider van A tot Z begeleid en uitgebreid geïnformeerd over het project en het proces. Ook denken wij graag met u mee voor het maken van meerwerkkeuzes, en heeft u tot en met de oplevering altijd een vast aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Interesse
Heeft u interesse in Rhijnstaete? Neem dan gerust contact met ons op via nieuwbouw@drieman .nl of telefonisch via 0172-460 808. We zijn u graag van dienst en informeren u dan verder over de actuele status van dit project.

 • 82-85 m2 Woon opp.
 • 227-230 m3 Inhoud
2 vrij van 2

Koetshuis I & IV

€ 590.000,- t/m € 649.500,-

Op een schitterende locatie, direct aan de Oude Rijn, komt Rhijnstaete. Een nieuwe buitenplaats, bestaande uit een monumentale vrijstaande villa uit 1880 en een Koetshuis met daarin 6 royale appartementen, allen gelegen aan een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin. Hier geniet u van het goede leven met de beleving van het water van de Oude Rijn en met hartje Leiden en de voorzieningen van Leiderdorp op loopafstand. Lekker midden in het leven dus, maar dan wel met het comfort en gemak van alles gelijkvloers, een eigen royale buitenruimte én een gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1500 m², voorzien van jeu de boules baan, terrassen en een buitenkeuken.

Koetshuis I
Type Koetshuis I bestaat uit twee riante 3-kamerappartementen met de bouwnummers 1 en 4. Bouwnummer 1 is gelegen op de begane grond en beschikt over een woonoppervlak van ca. 101 m² en een privétuin met maar liefst 3 ruime terrassen voorzien van sierbetontegels. Bouwnummer 4 ligt op de verdieping, beschikt over ca. 95 m² woonoppervlak, een fraai balkon van ca. 11m2 en een Frans balkon op het zuiden.

Deze riante appartementen hebben een royale living met open keuken en openslaande deuren naar het terras, de veranda of het balkon, waardoor u overal geniet van het mooie zicht op de tuin en altijd een fijne plek vindt in de zon óf de schaduw. De verschillende ruimtes in deze appartementen zijn ruim van opzet en bieden u alle ruimte om uw woonwensen waar te maken!

Alle voordelen voor u op een rij
– Riante 3-kamer appartementen met ca. 95 – 101 m2 woonoppervlak.
– Op de begane grond maar liefst 3 terrassen (bouwnummer 1).
– Op de verdieping een fraaie buitenruimte op het zuidoosten (bouwnummer 4).
– Extra hoge verdiepingshoogte voor ruimtelijke beleving
– Gelegen aan de onder architectuur ontworpen gemeenschappelijke tuin.
– Inclusief 2 privéparkeerplaatsen en privéberging.
– Veel voorzieningen op loopafstand waaronder winkelcentrum Winkelhof.
– Duurzame gasloze appartementen met comfortabele vloerverwarming en -koeling.
– Voorzien van duurzaam ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat.
– Bijna energieneutraal met zonnepanelen op de eigen meter
– Voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk met veel keuzevrijheid.
– Professionele begeleiding bij aankoop en afwerking van uw toekomstige appartement!

Buitenplaats aan de Oude Rijn
Via de stijlvolle oprijlaan komt u elke dag heerlijk thuis. U parkeert uw auto eenvoudig op uw eigen privéparkeerplaats. Alle woningen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen en een privéberging.

Gemeenschappelijke tuin
Bewoners en bezoekers van deze unieke buitenplaats genieten van een gezamenlijke tuin, niet zomaar één, maar een tuin van formaat die onder architectuur wordt aangelegd en waarin prachtige, oude bomen staan. De gezamenlijke tuin versterkt tevens de sociale controle en cohesie. Hier kent u uw buren en zoekt u ze op als u er zin in heeft, bijvoorbeeld voor een barbecue of een potje jeu de boules. Ook kunt u hier ideaal terecht voor een gezellige borrel met vrienden en familie en heeft u alle ruimte om met de (klein)kinderen de mooie momenten te vieren. Over het onderhoud van de tuin geen zorgen, dit wordt geregeld via de VvE. Kortom: Wel de lusten, niet de lasten.

Duurzaam en comfortabel
Wie een appartement koopt in Rhijnstaete, is verzekerd van veel comfort door de nieuwste bouwtechnieken, uitstekende isolatie en duurzame installaties. Rhijnstaete wordt gebouwd volgens de normen en eisen van BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dat betekent dat u een toekomstbestendig appartement koopt dat gasloos is en beschikt over veel comfort en een gezond binnenklimaat. Warm water en verwarming worden geregeld via een luchtwarmtepomp. Deze warmtepomp vervangt de gasgestookte cv-ketel van vroeger. De vloerverwarming en -koeling voorziet de woningen het hele jaar van een constante temperatuur in huis.

We laten u graag vrij
De appartementen worden behangklaar afgewerkt en opgeleverd met modern en nog volledig naar eigen wens aan te passen sanitair en tegelwerk. Ook bieden wij diverse andere opties aan om van dit huis een thuis te maken. De appartementen worden opgeleverd zonder keuken. Deze ruimte is zo smaakgebonden dat we de keuze liever aan de bewoners overlaten.

Begeleiding van A tot Z
Ziet u zichzelf hier al wonen? Alle kopers worden door de makelaar en kopersbegeleider van A tot Z begeleid en uitgebreid geïnformeerd over het project en het proces. Ook denken wij graag met u mee voor het maken van meerwerkkeuzes, en heeft u tot en met de oplevering altijd een vast aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Interesse
Heeft u interesse in Rhijnstaete? Neem dan gerust contact met ons op via nieuwbouw@drieman .nl of telefonisch via 0172-460 808. We zijn u graag van dienst en informeren u dan verder over de actuele status van dit project.

 • 95-101 m2 Woon opp.
 • 262-271 m3 Inhoud

Maandlasten Buitenplaats Rhijnstaete

Ligging project 'Buitenplaats Rhijnstaete'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.128

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

42%

20% NL

28%

20% NL

31%

20% NL