Ga naar inhoud

Nieuwe Rede - Fase 2a

2451 VX Leimuiden

20 vrij van 20

Project website

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Leimuiden Nieuwe Rede – Fase 2a

NIEUWE REDE FASE 2A
20 uniek gelegen woningen in Leimuiden

ACTUELE STATUS
De inschrijfperiode voor fase 2a is gesloten, wel kunt u zich via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite nog als reservekandidaat aanmelden voor één of meerdere woningen. In de latere fases volgen er nog 47 woningen, variërend van rijwoningen tot vrijstaande woningen.

Als u niets wilt missen over fase 2a of de latere fases, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief via de projectwebsite www.nieuwerede.nl! U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en t.z.t. ontvangt u meer informatie over de planning en het aanbod in de volgende fases.

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in dit unieke, eigentijdse nieuwbouwproject in Leimuiden. Naast de prachtige, volledig natuurlijke ligging zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, toekomstbestendig en vol karakter.

In de tweede fase van dit unieke project worden in totaal 67 woningen gerealiseerd, verdeeld over een aantal deelfasen en met een gevarieerd aanbod. Zo zijn er vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en enkele rijwoningen. Fase 2a bestaat uit 20 uniek gelegen woningen, waarvan 14 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. In de architectuur is bij alle woningtypen rekening gehouden met de algehele, natuurlijke uitstraling van de nieuw te verrijzen wijk. Huizen met platte daken worden afgewisseld met woningen waarvan de royale dakkappen een flauwe helling volgen.

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden is de noordwestelijke poort tot het Groene Hart; een landelijke dorpskern gelegen tussen de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en de eindeloze polders van het Groene Hart. Dat betekent vanuit de eigen achtertuin genieten van weidse vergezichten en de avondzon en luisteren naar overvliegende vogels en het rustgevende geluid van kabbelend water en ruisende rietkragen. Door de centrale ligging nabij de A4 betekent het ook dat de gezellige steden als Amsterdam en Leiden, net als het strand van Noordwijk, bijzonder dichtbij liggen. Het beste van beide werelden dus.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen, de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

WONEN MET LIGPLAATS AAN HET WATER
Het grootste deel van de woningen in Nieuwe Rede ligt direct aan het water en heeft derhalve een eigen ligplaats. Ook voor de woningen die niet direct aan het water liggen is er de mogelijkheid tot een eigen ligplaats op loopafstand. Zo stapt u wanneer u maar wilt in uw eigen sloep/boot om te genieten van allerlei mooie vaarroutes naar o.a. De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in de woningen van Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

Kenmerken Nieuwe Rede - Fase 2a

Overdracht

Prijs
StatusTe koop

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteNieuwe Rede - Fase 2a

Bouwtypes Nieuwe Rede - Fase 2a

4 vrij van 4

Brigantijn - Tweekapper

€ 995.000,-

BRIGANTIJN TWEEKAPPER

Sla de tuindeuren open en de omgeving omarmt u. Deze stijlvolle woning, gelegen aan de uitgestrekte polder, beschikt over een overdekt terras met elegante overkapping. Vanaf hier geniet u het hele jaar door van het gefluit van de vogels en het weidse vergezicht richting de polder. De natuur en het water zijn hier nooit ver weg. Met een ligplaats voor de boot in de haven op loopafstand vaart u op elk gewenst moment de horizon tegemoet.

En in de woning haalt u het buitenleven naar binnen. De grote glaspartijen bieden veel lichtinval en een uitzicht dat nooit hetzelfde en altijd bijzonder is. De royale benedenverdieping kunt u verder helemaal naar uw eigen wensen indelen. Ook biedt deze de mogelijkheid tot het toevoegen van een slaap- en badkamer, zodat u hier ook in de toekomst zorgeloos kunt blijven wonen. Dankzij de doorgetrokken kap biedt de tweede woonlaag tevens volop ruimte voor 3 ruime slaapkamers en een fraaie badkamer.

KENMERKEN TYPE BRIGANTIJN TWEEKAPPER
– Riante tweelaagse woning met 176m² woonoppervlak.
– Perceeloppervlakte van 315m² tot 544m²
– Royale living met woonkeuken.
– Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
– Ruime kavels met prachtig vrij uitzicht.
– Direct gelegen aan de uitgestrekte polder.
– Optionele ligplaats in de binnenhaven op loopafstand.
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
– Vrijwel energieneutraal wonen d.m.v. PV-panelen (optioneel uitbreidbaar).
– Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
– 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Dorpse charme in landelijke omgeving.
– Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

PRACHTIGE VAARROUTES
Met de boot altijd in de buurt vaart u op elk gewenst moment uit om te genieten van de prachtige vaarroutes die deze omgeving te bieden heeft, zoals naar De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

 • 176 m2 Woon opp.
 • 513 m2 Perceel opp.
 • 700 m3 Inhoud
1 vrij van 1

Tjalk - Vrijstaand

€ 1.195.000,-

TJALK

Een woning direct gelegen aan de Ringvaart met een moderne uitstraling en oneindig veel mogelijkheden. Dat is de beste omschrijving voor dit bijzondere woningtype Tjalk. De prachtige living en royale keuken beschikken over grote raampartijen die uitzicht geven over het kabbelende water. De living kan volledig naar eigen wens worden ingedeeld en uitgebreid, de extra ruimte die hierdoor ontstaat kunt u indelen op een wijze die het beste past bij uw eigen woonwensen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het toevoegen van een extra slaap- en badkamer op de begane grond, waardoor u hier ook in de toekomst zorgeloos kunt blijven wonen.

De eigentijdse architectuur, het platte dak en het strakke lijnenspel zorgen voor een ruimtelijk effect en er is veel ruimte op de verdieping. Hier bevinden zich dan ook drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een separaat toilet. Tjalk biedt u een thuishaven waar u geniet van unieke vergezichten, de avondzon en optimaal woonplezier aan het water. Ervaar de verschillende seizoenen en weet dat uw boot altijd dichtbij is.

KENMERKEN TYPE TJALK
– Riante tweelaagse vrijstaande woning met 152m² woonoppervlak.
– Perceeloppervlakte van 426m² tot 457m²
– Royale living met woonkeuken.
– Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
– Ruime kavels met prachtig vrij uitzicht.
– Direct gelegen aan de Ringvaart.
– Optionele ligplaats in de binnenhaven op loopafstand.
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
– Vrijwel energieneutraal wonen d.m.v. PV-panelen (optioneel uitbreidbaar).
– Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
– 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Dorpse charme in landelijke omgeving.
– Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

PRACHTIGE VAARROUTES
Met de boot altijd in de buurt vaart u op elk gewenst moment uit om te genieten van de prachtige vaarroutes die deze omgeving te bieden heeft, zoals naar De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

 • 152 m2 Woon opp.
 • 457 m2 Perceel opp.
 • 646 m3 Inhoud
8 vrij van 8

Brigantijn - Vrijstaand

€ 1.145.000,- t/m € 1.295.000,-

BRIGANTIJN VRIJSTAAND

Sla de tuindeuren open en de omgeving omarmt u. Deze stijlvolle woning, gelegen aan het water of de uitgestrekte polder, beschikt over een overdekt terras met elegante overkapping. Vanaf hier geniet u het hele jaar door van het gefluit van de vogels, het kabbelende water of het weidse vergezicht richting de polder. De natuur en het water zijn hier nooit ver weg. Met een ligplaats voor de boot direct aan de tuin of in de haven op loopafstand vaart u op elk gewenst moment de horizon tegemoet.

En in de woning haalt u het buitenleven naar binnen. De grote glaspartijen bieden veel lichtinval en een uitzicht dat nooit hetzelfde en altijd bijzonder is. De royale benedenverdieping kunt u verder helemaal naar uw eigen wensen indelen. Ook biedt deze de mogelijkheid tot het toevoegen van een slaap- en badkamer, zodat u hier ook in de toekomst zorgeloos kunt blijven wonen. Dankzij de doorgetrokken kap biedt de tweede woonlaag tevens volop ruimte voor 3 ruime slaapkamers en een fraaie badkamer.

KENMERKEN TYPE BRIGANTIJN VRIJSTAAND
– Riante tweelaagse vrijstaande woning met 180m² woonoppervlak.
– Perceeloppervlakte van 428m² tot 916m²
– Royale living met woonkeuken.
– Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
– Ruime kavels met prachtig vrij uitzicht.
– Gelegen aan de Ringvaart of de uitgestrekte polder.
– Ligplaats aan de tuin of optioneel in de binnenhaven op loopafstand.
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
– Vrijwel energieneutraal wonen d.m.v. PV-panelen (optioneel uitbreidbaar).
– Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
– 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Dorpse charme in landelijke omgeving.
– Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

PRACHTIGE VAARROUTES
Met de boot altijd in de buurt vaart u op elk gewenst moment uit om te genieten van de prachtige vaarroutes die deze omgeving te bieden heeft, zoals naar De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

 • 180 m2 Woon opp.
 • 428-779 m2 Perceel opp.
 • 742 m3 Inhoud
2 vrij van 2

Karveel

€ 795.000,-

KARVEEL

Dit woningtype is een ode aan de karveel vanwege de opvallende architectuur. Zoals bij het schip de mast iets afwijkt, zo is er voor dit woningtype gekozen voor een asymmetrische architectuur, die de woningen net zo bijzonder maken als het schip. Aan de voorzijde biedt de woning een fraai uitzicht op het park. Dit is de centrale plek van de wijk en zorgt dat de levendigheid, maar ook de rust van de natuur, altijd in de buurt is. Vanuit het park ervaart u door het zicht op het haventje en de polder het landelijke en waterrijke karakter van de wijk en haar omgeving. In uw tuin geniet u vanaf uw eigen terras met elegante overkapping van de avondzon en luistert u naar het gefluit van de vogels die voorbij vliegen.

In de woning biedt de benedenverdieping u voldoende ruimte om deze volledig naar eigen wens in te delen of uit te breiden. Ook kunt u hier een extra slaap- en badkamer realiseren, zo maakt u de woning volledig levensloopbestendig en kunt u hier ook in de toekomst op een comfortabele en zorgeloze manier blijven wonen.

KENMERKEN TYPE KARVEEL
– tweelaagse tweekapper met 145m² woonoppervlak.
– Perceeloppervlakte van 315m² tot 338m²
– Royale living met woonkeuken.
– Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
– Gelegen aan het park.
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
– Vrijwel energieneutraal wonen d.m.v. PV-panelen (optioneel uitbreidbaar).
– Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
– 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Dorpse charme in landelijke omgeving.
– Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen gelegen aan de Ringvaart, het binnenwater, de uitgestrekte polder of het park. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

 • 145 m2 Woon opp.
 • 315-338 m2 Perceel opp.
 • 585 m3 Inhoud
2 vrij van 2

Windjammer

€ 1.395.000,-

WINDJAMMER

Direct aan het water wonen is voor velen een droom, voor u kan deze droom uitkomen. Deze riante en stijlvolle vrijstaande woning biedt u alle ruimte én een weids uitzicht over het water. U wordt letterlijk omringd door een natuurlijke omgeving. De seizoenen zijn voelbaar, de luchten die voorbij trekken zijn fascinerend. Iedere dag weer. En een vaartocht in uw boot is nooit ver weg.

De woning voelt direct als een thuis. De ruime hal en vide verwelkomen u zodra u naar binnen stapt. De openslaande deuren en grote raampartijen in de riante living en keuken halen het buitengevoel naar binnen. U ervaart er een gevoel van ruimte en van vrijheid. Met Windjammer kunt u alle kanten op. Zo horen een extra slaap- en badkamer op de begane grond en uitbreiding met een stijlvolle glazen serre tot de mogelijkheden. Deze modern vormgegeven woning met plat dak en strakke lijnen is voorzien van een bijzonder dakterras met pergola dat grenst aan de slaapkamers. U ontwaakt in alle rust comfortabel en middenin de natuur.

KENMERKEN TYPE WINDJAMMER
– Riante tweelaagse vrijstaande woning met 170m² woonoppervlak.
– Perceeloppervlakte van 589m² tot 787m²
– Royale living met woonkeuken.
– Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
– Ruime kavels met prachtig vrij uitzicht.
– Gelegen aan de Ringvaart.
– Ligplaats aan de tuin.
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
– Vrijwel energieneutraal wonen d.m.v. PV-panelen (optioneel uitbreidbaar).
– Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
– 2 privéparkeerplaatsen op eigen terrein.
– Dorpse charme in landelijke omgeving.
– Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

PRACHTIGE VAARROUTES
Met de boot altijd in de buurt vaart u op elk gewenst moment uit om te genieten van de prachtige vaarroutes die deze omgeving te bieden heeft, zoals naar De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

 • 170 m2 Woon opp.
 • 589-668 m2 Perceel opp.
 • 718 m3 Inhoud
3 vrij van 3

Galjoen

€ 1.345.000,- t/m € 1.495.000,-

GALJOEN

Droomt u van een vrijstaande woning, midden in de natuur met het water altijd in de buurt? Van de mogelijkheid om direct in uw boot te stappen en de vrijheid tegemoet te varen? Dan wordt deze droom nu werkelijkheid, want deze woning heeft dit alles te bieden. Een natuurlijke omgeving, de weidsheid van de polder, de levendigheid van het water, schitterende luchten als de zon onder gaat en prachtige weidse vergezichten. U ervaart de verschillende seizoenen en overal waar u kijkt ziet u de natuur. Deze woning biedt u ongekende ruimte, zowel binnen als buiten.

Dit prachtig ontworpen ‘Longhouse’, heeft een bijzondere, asymmetrische kap. De ruime living en keuken beschikken over grote raampartijen en openslaande deuren die de omgeving als het ware naar binnen halen. Het extra hoge plafond in de living zorgt voor een echt buitengevoel, een gevoel van vrijheid. Galjoen is daarbij een flexibele woning die zich moeiteloos aanpast aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een extra werkkamer of slaap- en badkamer op de begane grond. Goed voor jarenlang woonplezier. Ook is er de mogelijkheid om de woning uit te breiden, bijvoorbeeld met een stijlvolle, glazen serre. En vanuit de woning stapt u zo in uw boot en vaart u de vrijheid tegemoet. Galjoen is uw perfecte thuishaven. Nu en in de toekomst.

KENMERKEN TYPE GALJOEN
– Riante tweelaagse vrijstaande woning met 165m² woonoppervlak.
– Perceeloppervlakte van 575m² tot 941m²
– Royale living met woonkeuken.
– Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
– Ruime kavels met prachtig vrij uitzicht.
– Direct gelegen aan de Ringvaart of de uitgestrekte polder.
– Ligplaats aan de tuin of optioneel in de binnenhaven op loopafstand.
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
– Vrijwel energieneutraal wonen d.m.v. PV-panelen (optioneel uitbreidbaar).
– Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
– 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Dorpse charme in landelijke omgeving.
– Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

PRACHTIGE VAARROUTES
Met de boot altijd in de buurt vaart u op elk gewenst moment uit om te genieten van de prachtige vaarroutes die deze omgeving te bieden heeft, zoals naar De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

 • 165 m2 Woon opp.
 • 575-879 m2 Perceel opp.
 • 755 m3 Inhoud

Maandlasten Nieuwe Rede - Fase 2a

Ligging project 'Nieuwe Rede - Fase 2a'

Voorzieningen