Ga naar inhoud

Bouwkavels - Papenveer

2461 TZ Ter Aar

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

1 vrij van 4

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Ter Aar Bouwkavels – Papenveer

Een prachtige kans om úw ideale woning te bouwen op een uiterst aantrekkelijke bouwkavel ter grootte van 900 m2 gelegen op een heerlijk rustige en vrije locatie in het landelijke Papenveer!

De Hortensiastraat is een geheel nieuwe straat welke achter de Bloemenstraat in Papenveer is gerealiseerd. De kavel ligt wat verscholen aan een gezamenlijke weg aan de rand van de bebouwde kom. De naastgelegen percelen zijn recentelijk verkocht en staan al nieuw gebouwde woningen. De afmeting van het perceel is ongeveer 25,5 meter breed x 34,5 meter diep en is geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning (max. 750 m3) en bijbehorende bouwwerken (80 m2).
Er is volop ruimte voor parkeergelegenheid op eigen terrein en een tuin rondom.

De nutsvoorzieningen (riool, elektra, drinkwater en kabel / glasvezel) zijn reeds aanwezig. De aansluitingen hierop zullen door koper zelf aangevraagd en gerealiseerd moeten worden.

Overdrachtsbelasting
Bij de aankoop van de kavel wordt er bij de levering overdrachtsbelasting in rekening gebracht, bij een bouwkavel is dit 8% van de koopsom (per 1-1-2023 is dit 10,1%)

Overige kosten
Bij het (laten) bouwen van de woning worden er ook kosten gemaakt waaronder de legeskosten voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (bouwvergunning), aansluitkosten voor de nutsvoorzieningen, de aanneemsom voor de realisatie van de woning, etc.

BEBOUWINGSMOGELIJKHEDEN:
• Goothoogte hoofdgebouw = 6 meter
• Nokhoogte hoofdgebouw = 10 meter
• Goothoogte bijgebouw = 3 meter
• Nokhoogte bijgebouw = 5,5 meter
• Inhoud hoofdgebouw: Maximaal 750 m3 (exclusief bijgebouwen)
• Oppervlakte bijgebouw: Maximaal 80 m2

PAPENVEER/ TER AAR
Papenveer behoort tot de gemeente Nieuwkoop en ligt dichtbij Ter Aar, Nieuwveen en Langeraar. In de nabijheid zijn uitvalwegen, en openluchtzwembad De Aarweide twee golfclubs, countryclub Liemeer en Zegersloot. De dorpskernen van Ter Aar, Nieuwveen en Langeraar liggen op 10 fietsminuten. Hier vindt u diverse kleinschalige winkelcentra, supermarkten, scholen, sporthal etc.

Mocht u willen winkelen, dan vindt u in Ter Aar diverse winkels en ook Alphen aan den Rijn ligt op een korte afstand. In deze stad vindt u meerdere winkelcentra, een groot centrum met diverse eetgelegenheden, bioscopen, zwembaden en theater. Maar ook de grote steden zoals Amsterdam, Amstelveen, Den Haag en Leiden zijn zeer goed bereikbaar; met de auto doet u er ongeveer 35 minuten over.

  • 916 m2

Kenmerken Bouwkavels - Papenveer

Overdracht

Prijs
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte916 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes Bouwkavels - Papenveer

1 vrij van 4

Vrije kavels

€ 85.000,-

  • 916 m2 Perceel opp.

Maandlasten Bouwkavels - Papenveer

Ligging project 'Bouwkavels - Papenveer'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

24%

20% NL

34%

20% NL

41%

20% NL