Ga naar inhoud

Het Hollands Hof, Zuiver Wonen

2461 ES Ter Aar

0 vrij van 4

Project website

€ 640.000,- t/m € 710.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Ter Aar Het Hollands Hof, Zuiver Wonen

‘ZUIVERWONEN’ DE NIEUWSTE MANIER VAN WONEN!

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
ZuiverWonen is de nieuwste manier van Wonen waarbij Volker Wessels Vastgoed een fraaie en zeer duurzame vrijstaande woning heeft ontwikkeld die helemaal klaar is voor de toekomst! De woning wordt voornamelijk met natuurlijke materialen gebouwd en voorziet in haar eigen energie. Dit alles gecombineerd met een luxe design uitstraling en het comfort van nu!

GROEN WONEN
Zuiver wonen is groen wonen. Een vrijstaande villa met binnen en buiten veel leefruimte waaronder 160 m² wooncomfort, vier ruime slaapkamers, een lekkere ruime badkamer en een royale woonkamer en woonkeuken. De woning wordt gebouwd met een karakteristieke rieten kap, duurzaam geproduceerd FSC hout en andere natuurlijke materialen.

De woning is standaard voorzien van een luxe all-electric “green kitchen” met energiezuinige apparaten en een luxe badkamer met een douche die verstandig omgaat met water. Met Zuiver wonen bespaart u 21% water ten opzichte van het Nederlands gemiddelde en kan met een Upfall Shower oplopen tot 38%. Die waterbesparing geldt ook voor de kranen die in uw woning kunt laten plaatsen die tot wel 50% minder water gebruiken. Zo gaat de woning dus zuinig om met water en elektriciteit.

ZUINIG WONEN
ZuiverWonen staat dus ook voor zuinig wonen door de besparing op water en energie. Sterker nog, doordat de woning is uitgerust met maar liefst 36 zonnepanelen wekt de woning doorgaans zelfs meer energie op dan uw huishouden verbruikt (meer dan voldoende stroom om ook nog eens een elektrische auto 4500 km elektrisch te laten rijden). Deze slimste technieken op het gebied van duurzaamheid verlagen uw woonlasten en zijn zuinig op onze natuur en toekomst. Alles is gebouwd met zo min mogelijk impact voor de volgende generaties.

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJ:
– Zeer fraaie en duurzame woning
– Vrijstaande villa met binnen en buiten veel leefruimte
– Standaard voorzien van een luxe all-electric “green kitchen”
– Voornamelijk met natuurlijke materialen gebouwd
– Energieneutraal en zelfs energieleverend!
– Uitgerust met maar liefst 36 zonnepanelen
– Zeer ruime kavels vanaf minimaal 700 m²
– Optimale zonligging

EERSTE ZUIVERWONEN WONINGEN IN TER AAR
VolkerWessels Vastgoed heeft de landelijk gelegen villawijk “Het Hollands Hof” in Ter Aar uitgekozen als locatie om de eerste ZuiverWonen woningen aan te bieden en te realiseren. De woningen worden aangeboden vanaf
€ 598.000,- v.o.n. en zijn gelegen op zeer ruime kavels vanaf minimaal 700 m2. Doordat de diepe achtertuinen zijn gelegen op het zuiden profiteren ze ook van een optimale zonligging. Bovendien heeft ZuiverWonen nog vele opties om de woning helemaal naar uw wens te maken en tegelijkertijd nog duurzamer.

PLANNING
De eerste woningen worden begin 2018 opgeleverd!

INTERESSE?
Wilt u meer weten over ZuiverWonen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze woonadviseur door te bellen met ons kantoor te Alphen aan den Rijn of door een email te sturen. Wij informeren u graag over het actuele aanbod en de mogelijkheden.

Laat u informeren en misschien bent u straks ook één van de eerste bewoners van een ‘ZuiverWonen’ woning!

  • 160 m2
  • 696-772 m2
  • 660 m3

Kenmerken Het Hollands Hof, Zuiver Wonen

Overdracht

Prijs€ 640.000,- t/m € 710.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud660 m3
Woonoppervlakte160 m2
Perceeloppervlakte696-772 m2

Overig

Project websiteHet Hollands Hof, Zuiver Wonen

Bouwtypes Het Hollands Hof, Zuiver Wonen

Verkocht

ZuiverWonen

€ 630.000,- t/m € 710.000,-

  • 160 m2 Woon opp.
  • 696-1508 m2 Perceel opp.
  • 660 m3 Inhoud

Maandlasten Het Hollands Hof, Zuiver Wonen

Ligging project 'Het Hollands Hof, Zuiver Wonen'

Voorzieningen