Zorgeloos genieten van je oude dag begint bij Drieman Garantiemakelaars!

Als je senior bent en nadenkt over een volgende stap op de woningmarkt, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Gelukkig is er hulp beschikbaar. Maand mei is seniorenmaand bij Drieman Garantiemakelaars! Binnen de seniorenmaand geven we middels een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor advies over een volgende stap voor u als senior op de woningmarkt!

We hebben gemerkt dat senioren steeds meer problemen ervaren op de woningmarkt en ze tegen steeds meer en complexere uitdagingen aanlopen. Denk hierbij aan beperkte financiële middelen tegenover hoge huur- en koopprijzen, woning schaarste, leeftijdsdiscriminatie en wijzigingen in criteria en procedures van verhuurorganisaties en seniorencomplexen. Hierdoor zien senioren vaak door de bomen het bos niet meer bij het waarmaken van hun woonwensen. Daarnaast begrijpen we volkomen dat het voor senioren moeilijk kan zijn om afscheid te nemen van hun oude woning, er veel vragen spelen hoe dit proces aangepakt moet worden en welke mogelijkheden voor een nieuwe woning er voor ze zijn. Vanuit deze inzichten hebben wij bij Drieman Garantiemakelaar in de maand mei ‘seniorenmaand’ georganiseerd.

Binnen onze seniorenmaand geven we u middels een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor advies over een volgende stap voor u op de woningmarkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stap naar een kleinere woning, huurwoning of naar een seniorencomplex.  Onze makelaars hebben meer dan 30 jaar ervaring binnen dit traject en zijn in het bezit van de laatste kennis omtrent verkoop, aankoop maar ook huuraanbod, huurvoorwaarde, huurprocedure en eventueel andere werkwijze van verhuur organisaties met mogelijkheden voor senioren.

Waar kunnen we u middels een adviesgesprek bij ondersteunen:
  • Toelichting over de huidige woningmarkt en visie op de toekomst van de woningmarkt
  • Het in kaart brengen van uw woonwensen
  • Het in kaart brengen van uw financiële mogelijkheden
  • Waardebepaling van uw huidige woning
  • Verkoop van uw huidige woning
  • Uitgebreid advies over het kopen of huren van een nieuwe woning (inclusief inzicht in vrije sector huur, sociale huur en seniorencomplexen)

We helpen u graag. Wat wij doen gaat namelijk niet om huizen maar om mensen! Binnen Drieman Garantiemakelaars Woerden geloven wij daarom in een makelaarWIJ – Wij zijn uw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens uw gehele proces en doen niets liever dan u helpen want… woonwensen waar maken doen we samen!

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze makelaars in

Geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek met onze makelaars Jeroen of Marcel? Plan dan een afspraak in met onze makelaars door contact op te nemen via telefoonnummer 0348-431919 of te mailen naar woerden@drieman.nl. De afspraak kan bij u thuis of bij ons op kantoor. We horen graag van u!