Valentijnsactie de hele maand februari!

De maand februari staat bij ons volledig in het teken van de liefde. Wij (Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer) zijn al meer dan 25 jaar samen werkzaam als makelaar in Woerden, wat af en toe kan lijken op een relatie. Hierdoor begrijpen we als geen ander de waarde van een gelukkige en goede relatie. Tijdens Valentijnsdag willen we iets terug doen voor alle koppels in een gelukkige relatie!

Een droomwoning samen is vaak de start van een lange gelukkige relatie. Overwegen jij en je partner stappen te maken op de woningmarkt? Beginnen jullie net met het zoeken van een huis of zijn jullie wanhopig opzoek naar jullie droomwoning? Dan is onze exclusieve Valentijnsactie iets voor jullie!

Tijdens de maand februari gaan we als Valentijnsactie kosteloos mee naar een bezichtiging. Zo kunnen jullie ervaren waar een makelaar naar kijkt tijdens een bezichtiging. Tijdens deze bezichtigingen staan wij klaar om jullie te voorzien van deskundig advies over diverse aspecten, waaronder:

  • Locatie- en buurtinformatie
  • Kenmerken van de woning
  • In hoeverre de woning past bij jullie toekomstplannen
  • Mogelijke renovaties of verbeteringen die nodig zijn
  • De juiste prijs voor de woning

Willen jullie dat wij meegaan tijdens de bezichtigingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Alleen deze maand bieden we de unieke kans om samen met ons op bezichtiging te gaan. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte buurt, het identificeren van de ideale indeling van een huis, of het bepalen van een eerlijke prijs, wij zijn er om jullie te begeleiden op elke stap van het proces!

Gebruik maken van onze valentijnsactie?

Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl. We kijken uit naar een kennismaking en het horen van uw situatie en woonwensen. Team Drieman Garantiemakelaars staat voor je klaar!