Verkoop in maart je woning via Drieman Woerden met een GRATIS presentatiepakket!

De lente laat zich langzaam weer zien. De vogels bouwen nieuwe nestjes en de eerste lammetjes vullen de weilanden. De natuur heeft al de lentekriebels! En jij? Heb je kriebels voor een volgende stap? Klaar om je huis te verkopen en een nieuw nest te vinden? Dan ben je bij Drieman Garantiemakelaars Woerden aan het juiste adres! Verkoop je in de maand maart via ons je woning krijg je GRATIS het presentatiepakket! 

De maand maart staat bij ons volledig in het teken van de lentekriebels en verkoop van je huis. Of je nu wilt gaat samenwonen, gezinsuitbreiding verwacht of juist een leeg nest hebt en kleiner wil gaan wonen. Zo’n grote stap maken is spannend, dat begrijpen wij bij Drieman Garantiemakelaars Woerden als geen ander. Onze makelaars Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer hebben al 25 jaar ervaring met de verkoop en aankoop van woningen in Woerden en willen jou deze maand extra helpen.

Daarom bieden we alleen deze maand ons presentatiepakket t.w.v €850,- GRATIS aan bij de verkoop van jouw woning! 

Waaruit bestaat ons presentatiepakket?

Wanneer wij jouw woning in verkoop nemen, doen wij er alles aan om deze zo goed mogelijk in de markt te zetten middels ons presentatiepakket. Hierdoor kun je jouw woning optimaal presenteren en de juiste kopers aantrekken. Het presentatiepakket bestaat bij ons uit de volgende onderdelen:

Waarom is deze actie geschikt voor jou?

Alleen in de maand maart bieden we ons presentatiepakket voor de ideale verkoop van jouw woning helemaal gratis aan. De maand maart is namelijk de geschikte maand om jouw woning in de verkoop te zetten. Met de start van de lente zien we dat het in ons aard zit om nieuwe nestjes te vinden. De verkoop van jouw nest betekent iemand anders zijn nieuwe (t)huis. Verkoop jij jouw woning in maart, kan je deze zomer alweer in een nieuw nestje zitten. Dit is dus jaarlijks het ideale moment om een verhuisbeweging te starten, en deze maand zelfs zonder presentatiekosten!

Gebruik maken van de actie? Plan dan je waardebepaling in!

Wil je meer informatie over de actie, het verkopen van je huis via Drieman Garantiemakelaars of een vrijblijvende waardebepaling inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via telefoonnummer 0348-431919 of mail naar woerden@drieman.nl. Team Drieman Garantiemakelaars helpt je graag!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.