Driebruggen

Driebruggen is een dorp naast Woerden. Het dorp behoort tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Driebruggen is genoemd naar de drie bruggen die er vroeger waren. Het grenst aan de Reeuwijkseplassen en wordt door de Dubbele Wieriche, een vaarverbinding tussen de Oude Rijn en de Hollandse IJssel doorsneden.

1.945

Inwoners

705

Woningen

211

Bedrijven

Voorzieningen:

Scholen
In Driebruggen zijn er verschillende basisscholen en is er kinderopvang. Dit zijn basisschool de Wegwijzer en de hervormde basisschool De Lelie.

Sporten en recreatie
Sporten kan in Driebruggen bij WDS Voetbalvereniging. Ook is er een muziekvereniging.

Horeca
Aan de rand van Driebruggen bevindt zich Café Custwijc.

Bereikbaarheid

Het dorp Driebruggen is goed te bereiken met de auto. Op korte afstand bevind zich de A12 waardoor je met de auto zo op de snelweg bent! Daarnaast is Driebruggen omringt door prachtige fietsroutes die je gemakkelijk in Woerden of Oudewater brengen

Bezienswaardigheden

Driebruggen is een kleine, gezellige dorp met diverse activiteiten voor jong en oud. Sommige boerderijen komen al uit de 16e eeuw. Meer bezienswaardigheden zien dat kan in onze video!

Meer zien van dit gebied? Bekijk hier onze video!

Wil je hier ook wonen? Of je huis in Nieuwerbrug bij ons verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van Drieman Garantiemakelaars staan voor je klaar!