Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis 1672-Laan 9 2411 TV Bodegraven

Verkocht

€ 335.000,- k.k.

bied op deze woning

“Aan groenstrook gelegen hoekwoning met achtertuin op het zuiden-westen, op heel royaal perceel van maar liefst 232 m2 eigen grond!”

Op loopafstand van het centrum van Bodegraven staat deze gunstig gesitueerde eengezinswoning met stenen berging, aan de voorzijde met vrij en ruim uitzicht over groenstrook en met zonnige achter- en zijtuin. Vooral door de grootte van het perceel, met brede zijstrook langs de woning, kunt u tot laat in de avond van de zon genieten.

De woning is altijd goed onderhouden geweest, o.a. betonnen vloer in de woonkamer, deels nieuwe zijgevel en buitenschilderwerk van 2023, maar een nieuwe eigenaar zal de woning waarschijnlijk aan de hedendaagse woonwensen willen aanpassen.

De woning is gelegen in de wijk Noord en kenmerkt zich als kindvriendelijk met veel ruimte om te spelen. Bovendien zijn de meeste voorzieningen zoals winkels, scholen, bibliotheek, gemeentehuis, etc. op korte afstand, en zowel lopend als met de fiets binnen een paar minuten te bereiken.

Graag nemen wij u in gedachten alvast mee met een rondgang in de woning:

Begane grond:
Entree, hal met tegelvloer, meterkast (beperkt, 3 groepen), trapkast, toiletruimte met staand closet.

De doorzon-woonkamer is voorzien van een betonnen vloer, en biedt extra licht via het zijraam. Verder is de vloer voorzien van een tegelvloer en is er de mogelijkheid voor open haard.

De keuken is enigszins gedateerd maar functioneel, en o.a. voorzien van koelkast, (gas)oven, 4 pits gasfornuis en afzuigkap en de nodige opbergruimte. Vanuit de keuken bereikt u tevens de achtertuin.

1e Verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde, beide slaapkamers met een vaste kast, praktische 3e slaapkamer aan de voorzijde, en grotendeels betegelde badkamer met o.a. douchehoek, wastafelmeubel, handdoekradiator en aansluitingen voor wasapparatuur.

2e Verdieping:
D.m.v. een vaste trap bereikbare zolderverdieping (stahoogte in de nok ca. 1,75 meter) komt u op de voorzolder met opstelplaats cv-ketel (merk Remeha, ca. 2006) en bergruimte, en een 4e (slaap)kamer met dakraam. Met behulp van een dakkapel(len) en/of een dakopbouw is er nog een (extra) volwaardige slaapkamer te maken.

Tuin:
De voortuin is vorig jaar geheel opgeknapt, en ziet er strak en netjes uit. Dankzij de hoekligging met grote zijstrook biedt de tuin vele mogelijkheden, o.a. voor een fraaie siertuin, het plaatsen speelattributen, het eventueel uitbouwen van de woning, etc. In het verleden is de zijstrook (ook) gebruikt voor het tijdelijk plaatsen van een caravan.

De zonligging is gunstig, nl. op het zuid/westen, waardoor u de gehele dag volop van de zon kunt genieten.

In de achtertuin staat een ruime stenen schuur voor het stallen van de fietsen, het doen van een klusje en/of het opbergen van tuinmeubilair.

Bijzonderheden:
– hoekwoning op ruim perceel, nabij voorzieningen;
– nog betaalbare starterswoning;
– gunstige zonligging;
– bouwjaar 1967;
– woonoppervlakte ca. 75 m2 en inhoud ca. 308 m3;
– perceeloppervlakte 232 m2 eigen grond;
– oplevering in overleg, kan eventueel snel.

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

  • 75 m2
  • 232 m2
  • 3

Kenmerken 1672-Laan 9

Overdracht

Vraagprijs€ 335.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte232 m2
Woonoppervlakte75 m2
Inhoud305 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1967
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging 1672-Laan 9

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.733

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

35%

20% NL

32%

20% NL

33%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod