Ga naar inhoud

Te huur: appartement Willem Dreesstraat 96 2406 DP Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verhuurd

€ 1.350,- p/m

bied op deze woning

Midden in het centrum, direct naast het winkelcentrum de Aarhof, bieden wij dit recent opgeleverde en luxe afgewerkte 3-kamer huurappartement aan. Het appartement beschikt over een woonoppervlakte van 80 m2, is voorzien van een eigen berging en een privé parkeerplaats in de onder het complex afgesloten parkeergarage.

LUXE APPARTEMENT
Het appartement is zeer energiezuinig (A+++), luxe en helemaal compleet: dus inclusief luxe keuken, fraai sanitair en tegelwerk, stijlvolle vloer en wandafwerking, gordijnen en bovendien voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en vloerkoeling! Na oplevering van uw appartement is het alleen nog meubels erin en u woont! Genieten van een prachtige nieuwbouwappartement midden in het centrum met alle gemakken van dien!

ALLES BINNEN HANDBEREIK
Midden in het vernieuwde centrumgebied van de Lage Zijde woont u in een sfeervolle en gezellige omgeving. Mede vanwege de directe ligging naast de Aarhof kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen en nog veel meer. Het centrum biedt een breed scala aan winkels. Van supermarkten tot modewinkels, van een drogisterij tot speciaalzaken. Maar dat is nog niet alles. Er is ook volop gelegenheid om te genieten van de vele terrasjes aan de direct nabijgelegen passantenhaven, een lekkere kop koffie te drinken of een heerlijke lunch in het zonnetje

GOED BEREIKBAAR EN CENTRAAL
Vanuit uw woning kunt u met gemak snel alle kanten op. Een middagje met de (klein)kinderen naar de tegenover gelegen bibliotheek, een avondje uit met vrienden of bijkletsen op een terrasje, het kan allemaal. De bushalte ligt direct voor de deur brengt u binnen enkele minuten naar het station Alphen aan den Rijn. Ook kunt u in de directe omgeving voor zorg terecht, zoals een gezondheidscentrum aan de op loopafstand gelegen Toussaintstraat met onder andere een huisartsenpraktijk en apotheek. Kortom, alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik.

DE VOORDELEN VOOR U OP EEN RIJ;
– Wonen midden in het centrum van Alphen met alles binnen handbereik.
– Direct naast de Bibliotheek, winkelcentrum Aarhof en de nabijgelegen passantenhaven.
– Fraaie buitenruimte aan de Vest.
– Woning voorzien van luxe keuken met inbouwapparatuur.
– Fraai afgewerkt toilet en badkamer met meubels en inloopdouche.
– Inclusief mooie pvc vloer, wandafwerking en stijlvolle gordijnen.
– Kortom meubels erin en u woont!
– Gehele woning voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.
– Eigen individuele berging en privé parkeerplaats in de afgesloten garage.

HUURVOORWAARDEN:
Huurprijs: € 1.350,- per maand, gestoffeerd, excl. gas/water/elektra/telefoon/internet
Beschikbaar: per 01 april 2023
Huurperiode: voor een vaste periode van 1 tot maximaal 2 jaar
Waarborgsom: 1 maand huur bij een toereikend inkomen en beperkte onzekerheden voor verhuurder
N.B. De huurovereenkomst komt pas tot stand als beide partijen de huurovereenkomst hebben ondertekend
In de huur is inbegrepen de pvc vloer, wandafwerking, complete keuken voorzien van inbouwapparatuur, complete badkamer met wastafelmeubel, (fietsen)berging en eigen parkeerplaats in de garage.

INKOMENSNORM
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 x de kale huur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor de helft meegerekend. Voor gepensioneerden geldt dat het inkomen minimaal 3,5 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Hierbij wordt gevraagd om kopieën waaruit blijkt wat de jaarlijkse inkomsten c.q. toelagen zijn. Bij eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) dienen op het inkomen in mindering te worden gebracht.

WERKGEVERSVERKLARING
Er wordt een werkgeversverklaring (vaste aanstelling) gevraagd. Deze verklaring dient van een recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over twee volledige boekjaren te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDER(S)
Indien u momenteel een woning huurt wordt tevens een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhoudersverklaring.

NVM WOONTOETS
Om u als huurder te screenen dient u mee te werken aan de NVM woontoets. De kosten van € 42,35 incl. btw komen voor uw rekening.

CONTACT
Heeft u belangstelling of vragen over dit huurappartement neemt u dan contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon of per mail en wij informeren u graag verder!

  • 80 m2
  • 2

Kenmerken Willem Dreesstraat 96

Overdracht

Huurprijs€ 1.350,- p/m
AanvaardingPer datum

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte80 m2
Inhoud268 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
IsolatievormenVolledig geïsoleerd, Driedubbel glas
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Willem Dreesstraat 96

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

38%

20% NL

29%

20% NL

33%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod