Ga naar inhoud

Te koop: appartement Aidaplein 141 2402 TB Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 220.000,- k.k.

bied op deze woning

Ruime maisonnette op de vierde en vijfde verdieping met drie slaapkamers en een royale woonkamer

Deze royale maisonnette is gelegen op de vierde en vijfde verdieping van dit appartementencomplex dat bestaat uit 104 appartementen. Het complex is op loopafstand gelegen van het winkelcentrum “De Ridderhof” en het recreatiegebied “Zegersloot” waar u rust, recreatie en watersport vindt.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Afgesloten centrale entree met brievenbussen, bellentableau, een trappenhuis en een tweetal liften. Op de begane grond heeft het appartement een eigen berging met een formaat van 2,42 bij 2,98 meter.

Vijfde verdieping (Slaapverdieping)
Via de entree op de vijfde verdieping stapt u de woning binnen. Vanuit de gang heeft u toegang tot de toiletruimte met staand toilet en fonteintje en de trap naar de beneden gelegen woonverdieping. Verder vindt u op deze verdieping twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn erg ruim. Eén van de slaapkamers beschikt daarbij over een wastafel en geeft toegang tot het balkon. Het balkon is over de gehele breedte van het appartement gesitueerd en is gelegen op het oosten.

Vierde verdieping (Woonverdieping)
Via de trap gaat u naar beneden naar de woonverdieping. U komt aan in een ruime hal waaruit er toegang is tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer is heerlijk ruim en beschikt over een praktische vaste kast. Het wandje tussen de hal en woonkamer is optioneel te verwijderen, zodat er een lichtere hal ontstaat. Tevens kunt u vanuit de woonkamer het tweede balkon bereiken. Ook dit balkon is gelegen op het oosten.

Aan de andere zijde bevindt zich een derde slaapkamer. Deze derde slaapkamer is net als de andere slaapkamers ruim van opzet en beschikt over twee vaste kasten. Ook de keuken bevindt zich aan deze zijde. De keuken is opgesteld in een rechte opstelling met bovenkasten en beschikt over een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het derde ruime balkon. Dit balkon is gelegen op het westen waardoor u hier kunt genieten van de ondergaande zon.

Tenslotte is vanuit de hal de inpandige badkamer te bereiken. De badkamer is betegeld tot het plafond en is voorzien van een wastafel, staand toilet, douchehoek en opstelplaats van de wasmachine. Tevens bevindt de boiler (80 liter, Daalderop) zich boven de opstelplaats van de wasmachine. De boiler verzorgt het warme water in het appartement.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 172,32 per maand (2022) voor de woning aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 80,- per maand voor collectief C.V.-gebruik betreffende de blokverwarming. U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Daar waar vraagprijs staat vermeld dient u koopsom te lezen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding.

– Huurders die hun huidige huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen € 5.000,= korting op de koopsom.

– Als er meerdere huurders van Woonforte zijn die de woning willen kopen bepaalt Woonforte in het belang van de woonruimteverdeling. De toewijzing is dan als volgt:
1. Huurders die een huurwoning leeg achterlaten in een verkoopcomplex.
2. Huurders die een eengezinshuurwoning van Woonforte leeg achterlaten.
3. Huurders die een huurappartement van Woonforte leeg achterlaten.
Bij meerdere kandidaten in één categorie telt de langste woonduur in de huurwoning die wordt achtergelaten.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 97 m2
  • 3

Kenmerken Aidaplein 141

Overdracht

Koopprijs€ 220.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte97 m2
Inhoud320 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1974
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Aidaplein 141

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

38%

20% NL

36%

20% NL

26%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod