Ga naar inhoud

Te koop: appartement Blijenbergstraat 20 2406 GB Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 210.000,- k.k.

bied op deze woning

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit graag van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Fraai appartement op de eerste verdieping met zonnig balkon op het zuiden

Deze woning aan de Blijenbergstraat is heerlijk gelegen om de hoek van het centrum van Alphen. In basis is deze woning al voorzien van een nette vloer, fraaie wandafwerking en gedeeltelijk raambekleding. Het witte keukenblok ziet er nog netjes uit dus een keer geen kluswoning van Woonforte maar een woning waar je vrij gemakkelijk zou kunnen wonen!

De woning ligt op loopafstand van het centrum van Alphen waar alle voorzieningen en diverse winkels en horecagelegenheden te vinden zijn. Daarnaast is de woning ten opzichte van de grote steden van de Randstad en Schiphol gunstig gelegen. Gezien de gunstige ligging is het parkeren voor de woning wel betaald parkeren dan wel parkeren met een bewonersvergunning (kosten ca, € 40,- per jaar).

Vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging geven wij je onderstaand alvast een overzicht van de indeling en afwerking van de woning.

Begane grond
Via de centrale entree met brievenbussen en bellentableau bereik je de trapopgang. In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen fietsenberging van circa 2.88 x 2.55 meter.

Eerste verdieping
Via het trappenhuis bereik je de voordeur van de woning. De hal biedt toegang tot de keuken, meterkast, toiletruimte, woonkamer, bergruimte en slaapkamer. Het appartement komt verzorgd over door de aanwezigheid van een laminaatvloer, nette wandafwerking en gedeeltelijk raambekleding.

De woonkamer is mooi over de gehele lengte van het appartement gelegen en fijn licht door de ramen op het zuiden. Heerlijk met deze warme dagen is de keuze tussen het balkon op het zuiden maar ook het balkon op het noorden als het net te warm is.

Het appartement heeft nu één slaapkamer aangezien de pui tussen woonkamer en voormalige ouderslaapkamer is verwijderd. Door het opnieuw plaatsen van een kozijn/muur is er weer een tweede slaapkamer mogelijk. Beide ruimtes beschikken over een praktische vaste kast met veel bergruimte.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een recht keukenblok met bovenkasten en een kunststof werkblad. Hier bevindt zich ook de C.V.-ketel (Intergas 2017) en toegang tot de badkamer.

De badkamer is afgewerkt in neutrale kleurstelling en beschikt over en douchehoek en wastafel.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 144,41 per maand voor de woning en circa € 18,05 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex.
U betaalt éénmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 102,85 (2023) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 57 m2
  • 1

Kenmerken Blijenbergstraat 20

Overdracht

Vraagprijs€ 210.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte57 m2
Inhoud182 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1958
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelF

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Blijenbergstraat 20

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

50%

20% NL

27%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod