Skip to content

Te koop: appartement Eikenhorst 327 2402 RW Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 190.000,- k.k.

bied op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Alphen aan den Rijn Eikenhorst 327

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Tweekamerappartement met zonnig balkon op het westen

Kleinschalig appartementencomplex bestaande uit deels 3 en deels 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich de bergingen. Het trappenhuis bevindt zich in het midden van het binnenterrein. Het complex is fraai gelegen aan een dijksloot en tevens gunstig gelegen ten opzicht van winkelcentrum ‘de Herenhof’ en ‘De Ridderhof’, openbaar vervoer, op korte afstand van uitvalswegen, sportvoorzieningen en scholen. Rondom het complex voldoende parkeergelegenheid.

Begane grond
Via het centraal gelegen trappenhuis bereikt u het betreffende appartement op de eerste van de drie verdiepingen. Dit appartement beschikt tevens over een eigen fietsenberging op de begane grond.

Eerste verdieping
Ruime hal met toegang tot meterkast, C.V.-kast, slaapkamer, badkamer en woonkamer. De meterkast heeft 4 groepen met aardlekschakelaar. Hiernaast ligt de C.V.-kast met C.V-ketel van Intergas uit 2018. Ruime slaapkamer aan de gallerijzijde. Gemoderniseerde badkamer v.v. een douchehoek, toilet, wastafel, radiator en wasmachineaansluiting.

De heerlijk lichte woonkamer is ruim opgezet en biedt voldoende ruimte voor een zithoek en eethoek. Open keuken bestaande uit een rechte keukenopstelling van drie kastjes breed. Er is een gasaansluiting aanwezig. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot het balkon. Het balkon is op het westen gelegen en kijkt leuk uit over de Braamhorst en de Eikenhorst.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt € 90,13 per maand voor de woning en € 9,02 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex.
U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,19 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 53 m2
  • 1

Kenmerken Eikenhorst 327

Overdracht

Vraagprijs€ 190.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte53 m2
Inhoud167 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1983
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Eikenhorst 327

Vergelijkbaar woningaanbod