Ga naar inhoud

Te koop: appartement Lupinesingel 320 2403 CV Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 190.000,- k.k.

bied op deze woning

Heeft u ook interesse in andere woningen die wij voor Woonforte verkopen? Geef uw gegevens dan aan ons door. Wij noteren uw gegevens op de speciale Woonforte interesselijst en houden u op de hoogte!

Dit heerlijke 2-kamer hoekappartement is gelegen op de 4e verdieping van een appartementencomplex dat bestaat uit 104 appartementen. Het complex is op loopafstand gelegen van het winkelcentrum “De Ridderhof” en van het recreatiegebied “Zegersloot” waar je rust, recreatie en watersport vindt. Tevens zijn de uitvalswegen en het NS-station richting de grote steden van de Randstad op korte afstand te bereiken.

Graag geven wij, vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Afgesloten centrale entree met brievenbussen, bellentableau, een trappenhuis en een tweetal liften. Op de begane grond heeft het appartement een eigen berging (3,00m diep, 1,61m breed) welke is voorzien van een lichtpunt.

Vijfde verdieping
Via de trap of de lift kom je aan op de vijfde verdieping. Aan het einde van de gang bevindt zich het appartement. Naast de voordeur bevindt zich de moderne meterkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar. De meterkast deel je met de buurman.

Wanneer je de woning binnenstapt ga je direct met de trap naar de ondergelegen verdieping waar het appartement zich bevindt.

Vierde verdieping
Beneden aangekomen sta je in en zeer ruime hal, waar voldoende ruimte is om bijvoorbeeld het eetgedeelte te situeren. Vanuit deze hal heb je toegang tot alle vertrekken van het appartement. Achter de trap bevindt zich de woonkamer. De woonkamer is heerlijk ruim en licht en biedt voldoende ruimte voor een mooi zitgedeelte en eettafel. Ook kan je vanuit de woonkamer het eerste balkon op welke is gelegen op westen. Het balkon is over de gehele breedte van het appartement en kijkt mooi weg over de naastgelegen woonwijk.

Aan de andere zijde van het appartement bevindt zich de keuken. De keuken is nog niet lang geleden gerenoveerd en is in goede staat. De keuken is afgewerkt met een kunststof werkblad en beschikt over een dubbele spoelbak. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een gasfornuis en/of vaatwasser. Ook is er toegang tot het tweede balkon. Dit balkon is gelegen op het oosten, waardoor je hier kan genieten van de opkomende zon.

Naast de keuken bevindt zich de slaapkamer. De slaapkamer is mooi licht en van prima formaat. In de slaapkameer bevindt zich één van de twee vaste kasten. De andere vaste kast is vanuit de hal te openen.

De badkamer is inpandig. De badkamer is ook niet zo lang geleden nog gerenoveerd en is uitgevoerd met een donkergrijze tegelvloer en een witte wandtegel. Verder beschikt de badkamer over een douchehoek, staand toilet, wastafel en opstelplaats van de wasmachine.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa
€ 167,61 per maand voor de woning en circa € 18,33 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 89,38 per maand voor collectief C.V.-gebruik.
VVE Beheer is beheerder en brengt toetredingskosten in rekening aan koper ten behoeve van het nieuw verkregen lidmaatschap en deelname aan de vereniging. Bij verkoop van het appartementsrecht zijn uittredingskosten verschuldigd. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding.

– Huurders die hun huidige huurwoning achterlaten hebben voorrang ten opzichte van een ieder en verkrijgen € 5.000,= korting op de koopsom.

– Als er meerdere huurders van Woonforte zijn die de woning willen kopen bepaalt Woonforte in het belang van de woonruimteverdeling. De toewijzing is dan als volgt:
1. Huurders die een huurwoning leeg achterlaten in een verkoopcomplex.
2. Huurders die een eengezinshuurwoning van Woonforte leeg achterlaten.
3. Huurders die een huurappartement van Woonforte leeg achterlaten.
Bij meerdere kandidaten in één categorie telt de langste woonduur in de huurwoning die wordt achtergelaten.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 62 m2
  • 1

Kenmerken Lupinesingel 320

Overdracht

Vraagprijs€ 190.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte62 m2
Inhoud195 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1974
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Lupinesingel 320

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Vergelijkbaar woningaanbod