Skip to content

Te koop: appartement Willem de Zwijgerlaan 31 2406 HD Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 215.000,- k.k.

bied op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Alphen aan den Rijn Willem de Zwijgerlaan 31

3-kamerappartement op de eerste woonlaag met balkon (met toegang tot tuin) op het zuiden en gelegen om de hoek van het centrum

In een kleinschalig appartementencomplex bieden wij u deze portiekwoning op de eerste woonlaag. Achter het complex ligt een parkeerterrein waar u kosteloos uw auto kunt parkeren. Zo heeft u het comfort van kosteloos parkeren, maar toch heeft u het gemak van wonen in het centrum door de zeer centrale ligging op loopafstand van alle horeca, winkels en de markt op woensdag en zaterdag.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Afgesloten entree met postbussen en bellentableau. Vanuit de centrale hal toegang tot de trap en de bergingen in de kelder.

Bij het appartement behoort een fietsenberging in de kelder. Het formaat van deze berging is 2,87 bij 2,93 m.

Eerste verdieping
Via het portiek bereikt u de entree van de woning. De hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, twee slaapkamers, moderne meterkast met 3 groepen en de toiletruimte.

De gesloten keukenruimte beschikt over een keukenblok in een rechte opstelling met bovenkasten en met een kunststof werkblad, spoelbak en opstelplaats van de C.V.-ketel (Intergas, 2012). Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon met trappetje naar de door u zelf in te richten tuin.

Ook de badkamer is te bereiken vanuit de keuken. De badkamer beschikt over een wastafel en een ruime douchehoek. De badkamer is zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer te bereiken.

De woonkamer betreft echt een ruime doorzonwoonkamer vanwege het samenvoegen van de slaapkamer met de oorspronkelijke woonkamer. Aan de zonzijde (zuid) een grote pui met openslaande deuren naar het balkon. In de woonkamer twee vaste kasten voor extra bergruimte.

De slaapkamers zijn beide van prima formaat en zijn beide voorzien van een praktische vaste kast.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt
€ 138,99 per maand voor de woning en € 15,44 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,19 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 64 m2
  • 3

Kenmerken Willem de Zwijgerlaan 31

Overdracht

Vraagprijs€ 215.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte64 m2
Inhoud197 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1967
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Willem de Zwijgerlaan 31

Vergelijkbaar woningaanbod