Skip to content

Te koop: woonhuis Wilhelminastraat 8 2411 CZ Bodegraven

Verkocht o.v.

€ 300.000,- k.k.

bied op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Bodegraven Wilhelminastraat 8

Halfvrijstaand woon-/winkelpand in centrum van het dorp

In het centrum van Bodegraven staat dit karakteristieke halfvrijstaande woon-/winkelpand. Een object dat door de ligging veel mogelijkheden biedt.

Voorzieningen zoals winkels, restaurants, supermarkten, trein- en busstation, bibliotheek en andere openbare voorzieningen zijn op loopafstand. Tevens zijn de uitvalswegen naar de grote steden van de Randstad (via de A-12 en de N-11) op enkele minuten afstand. De natuurgebieden van de Reeuwijkse en Nieuwkoopse Plassen zijn op fietsafstand.

Op dit moment is het pand in gebruik als restaurant met bovenwoning maar door de bestemming ‘Gemengd’ biedt het diverse gebruiksmogelijkheden.

Bestemming (bron website ruimtelijkeplannen.nl):
Het pand valt onder bestemmingsplan “Kern Bodegraven” met bestemming “Gemengd-4”. De voor Gemengd – 4 aangewezen gronden zijn in beginsel bestemd voor:
-dienstverlening;
-horeca en ondersteunende horeca met bijbehorende terrassen;
-maatschappelijke voorzieningen;
-detailhandel;
-bedrijven;
-wonen;
-kamerverhuur en logies;
-het behoud, beheer en herstel van de cultuurhistorische en monumentale waarden van gebouwen, ter plaatse van de aanduiding ‘cultuurhistorische waarden’;

Evenwel dient een specifieke sub-bestemming (bijv. kamerverhuur!) dan al wel aan het pand te zijn toegekend. Dat is in dit geval (nog) niet aan de orde!!

Voorgaande bestemmingsomschrijving dient te allen tijde door de kopende partij of diens makelaar bij de gemeente c.q. omgevingsdienst (ODMH) zelf geverifieerd te worden. Verkopend makelaar staat niet in voor de onjuistheid of onvolledigheid in bovenstaande.

Indeling
Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich het restaurant met aan de voorzijde het zitgedeelte van ruim 52 m2, twee separate toiletruimten en aan achterzijde de balie met doorgang naar de aangebouwde en uitgebreide restaurantkeuken.

1e verdieping:
Via een trapopgang vanaf de begane grond komt u op de 1e verdieping. Vanaf de overloop zijn de bergvliering (d.m.v. vlizotrap), opstelplaats cv-ketel (ATAG, 2013) en boilervat, 4 slaapkamers en de badkamer (gedateerd, met ligbad en toilet) te bereiken. Deze verdieping is in de laatste jaren als opslagruimte gebruikt en is in eenvoudige/gedateerde staat.

Algemeen:
Technisch verkeert het object in goede staat. De begane grond is voorzien van een betonnen vloer, de verdiepingsvloer is van hout. Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Warm water voorziening en verwarming geschiedt d.m.v. gasgestookte cv-combiketel en tevens boilervat voor restaurantkeuken. Van steen gemetselde gevels, voorgevel is recent opnieuw gereinigd en gevoegd.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte ca. 158 m² en 14 m² onbenoemde ruimte;
• Inhoud ca. 430 m3;
• Perceelgrootte 140 m²;
• Gebruik als winkel, woning, bedrijfspand of combinatie van wonen en werken ook toegestaan.
• Tevens geschikt object als (particuliere) belegging!
• Oplevering in overleg;

Interesse? Neemt u contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak, wij verzorgen u graag een rondleiding door het pand.

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

  • 158 m2
  • 140 m2
  • 4

Kenmerken Wilhelminastraat 8

Overdracht

Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte140 m2
Woonoppervlakte158 m2
Inhoud430 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1914
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Wilhelminastraat 8

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.733

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

36%

20% NL

30%

20% NL

34%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod