Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis J. van der Haarpark 12 2421 AS Nieuwkoop

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 650.000,- k.k.

bied op deze woning

Jan van der Haarpark 12, NIEUWKOOP

Bekijk deze woning alvast van binnen via deze link (kopieer deze en plak in een andere browser):
premium.giraffe360.com/drieman/ceb75ccbcba047c0bf4f72fd9d422f90/

Bekijk de woensdag 23 maart om 11.00 uur de livestream bezichtiging op onze Instagrampagina

Op een fantastische locatie aan de Nieuwkoopse Plassen (Zuideinderplas) hebben wij deze vrijstaande bungalow met garage in de verkoop!

Bij deze bungalow kunt u eigenaar worden van 740 m2 grond en dagelijks genieten van het water en het Nieuwkoopse natuurgebied dat als het ware aan uw voeten ligt. Een schitterend uitzicht dat dagelijks wisselt van panorama. Is het niet door de seizoenen dan is het wel door de wisselende luchten. De bungalow bereikt u door op het Zuideinde bij het bordje “Jan van der Haarpark” af te slaan.

Jan van der Haarpark:
Het Jan van der Haarpark, ook wel eens een schiereiland genoemd, is ontstaan in 1957 toen de bewoners van de boerderij aan de ingang van het park, het land tussen het Zuideinde en de Zuideinderplas verkochten aan de NV Strokenbouw te Amsterdam. Het park dankt zijn naam aan de directeur-eigenaar van deze vennootschap. Op vrijwel alle percelen, ruim 25 in getal, is een bungalow gebouwd. Het eigendom van de toegangswegen is ondergebracht bij de Stichting Nieuwkoops Bungalowpark. Bij aankoop van een woning op het park, wordt men van rechtswege lid van de stichting. Hiervoor betaalt men een jaarlijkse bijdrage.

Bekend en opvallend binnen de gemeente zijn de Nieuwkoopse plassen, waar u heerlijk kunt recreëren. Nieuwkoop zelf heeft veel te bieden. Het centrum heeft een keur aan winkels en diverse eetgelegenheden. Tevens is er iedere zaterdagochtend markt. Verder vindt u in Nieuwkoop onder andere een overdekt zwembad, bibliotheek en diverse scholen, waaronder een middelbare school. En dit alles op nog geen 30 autominuten afstand van steden als Amsterdam met de luchthaven Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Hoewel een bezichtiging het beste beeld geeft, hierbij alvast een voorproefje van de indeling.

Via de entree aan de voorzijde van de woning betreedt u de woning, hal met toegang tot de meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer, de badkamer en 2 (voorheen 3) slaapkamers.

De woonkamer is ruim van afmeting, heeft veel ramen en daardoor veel daglicht. De woonkamer is tuingericht en heeft een prachtig vrij uitzicht over de tuin en op het water. Verder bevindt zich hier nog een open keuken met diverse apparatuur. Vanuit de woonkamer is de garage toegankelijk. De garage is ca. 5.78 x 3.42 meter en beschikt over de wasmachine aansluiting en toegang tot de tuin.

Weer terug naar de hal, daar treffen we 2 slaapkamers. Vroeger waren dit er 3, het is zeer eenvoudig om hier weer 3 slaapkamers van te maken. De slaapkamers zijn nu respectievelijk ca. 15 en 17 m2. Verder treffen we nog een keurige badkamer. De keurige badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel en hangend toilet.

De voortuin biedt meer dan voldoende ruimte om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren. De achtertuin is keurig aangelegd en een heerlijke plek om te vertoeven aan het water! Een heerlijke plek waar u tot half 10 in de zomer van de ondergaande zon kunt genieten! Vanaf uw eigen tuin/steiger stapt u zo de boot in om een heerlijke tocht te maken op onder andere de Nieuwkoopse Plassen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 104 m2
  • 740 m2
  • 3

Kenmerken J. van der Haarpark 12

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte740 m2
Woonoppervlakte104 m2
Inhoud360 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging J. van der Haarpark 12

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod