Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Noordenseweg 4 2421 XX Nieuwkoop

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.450.000,- v.o.n.

bied op deze woning

Noordenseweg 4, Nieuwkoop
Nieuwbouw villa in voorbereiding

Op een toplocatie aan de Nieuwkoopse Plassen en op loopafstand van de Nieuwkoopse dorpskern zullen 2 nieuwe villa’s aan het water worden gerealiseerd. Bereikbaar middels een nieuw te realiseren gezamenlijke brug vanaf de Noordenseweg. De bestaande brug zal dus verdwijnen.

De achterste villa zal door de huidige eigenaar van het huidige object worden gerealiseerd en bewoond. De voorste kavel met nieuwe villa en garage zal dus worden verkocht.
Een buitenkans om zo dicht bij de dorpskern en aan het water eigenaar te worden van een nog te bouwen villa.

Omdat het de bedoeling is de bouw uiterlijk in het 4e kwartaal 2023 te starten kan een geïnteresseerde in deze fase nog meepraten en het ontwerp van René Verhage Architectuur indelen zoals hij/zij dat graag wil. Er is door de architect duidelijk gekozen voor een hoogwaardig en samenhangende invulling van deze locatie. De beelden maken duidelijk dat er met deze invulling sprake is van twee mooie aanwinsten in Nieuwkoop.

De nu nieuw te realiseren villa zal gelegen zijn op een totaal perceel van ca. 583m2, bestaande uit ca. 454m2 land en ca. 129m2 water. Dit is exclusief de brug en de mandelige weg aangezien deze door de twee eigenaren zullen worden gedeeld. De nieuw te bouwen villa heeft, inclusief de garage, een inhoud van ca. 863 m3 en een netto gebruiksoppervlakte van 219 m2 (bruto oppervlakte ca. 296 m2).

Kenmerkend aan de locatie zijn de 3 beschermde leibomen, zogenaamde Paardenkastanjes, voor de woning. Zij dienen zeker in de zomer als een natuurlijk zonnescherm. De lichte gevelvlakken van vlak stucwerk (op metselwerk aangebracht) gecombineerd met kleine, verfijnde leien als dakbedekking zorgen voor een moderne uitstraling van beide villa’s.

Technische opmerkingen
Het uitgangspunt is dat de villa zo duurzaam zal worden gebouwd dat er sprake zal zijn van een bijna energie neutrale woning (BENG / A+++), dit met behulp van onder meer een zogenaamde lucht-water warmtepomp, vloerverwarming en -koeling en HR++ beglazing. De kozijnen zullen in beginsel in hardhout worden uitgevoerd.

Indeling
René Verhage heeft als architect een verkenning uitgewerkt die een prima beeld van wat er beoogd met de nieuwe invulling en welke onderdeel uitmaakt van deze informatie set.
Aanpassingen op de indeling zijn zoals gezegd in deze fase volop mogelijk. De standaard dubbele garage kan bijvoorbeeld worden getransformeerd naar een iets kleinere garage en aparte werkkamer of zelfs een slaapkamer met badkamer.

Prijsniveau
Mocht u geïnteresseerd zijn in deze nieuw te bouwen villa moet u rekening houden met een investering (kavel en aanneemsom van de villa) van € 1.450.000 v.o.n. exclusief inbouwkeuken, afwerking en nieuwe tuininrichting.

Heeft u interesse ?
Mocht u geïnteresseerd zijn dan kan u contact opnemen met Ger W. Hukker via de e-mail g.hukker@drieman.nl of mobiel op 06-53916525

  • 219 m2
  • 3

Kenmerken Noordenseweg 4

Overdracht

Vraagprijs€ 1.450.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte219 m2
Inhoud863 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Noordenseweg 4

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod