Skip to content

Te koop: woonhuis Wijdstraat 27B 3421 AJ Oudewater

Verkocht

€ 325.000,- k.k.

bied op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Oudewater Wijdstraat 27B

“Gelegen in het gezellige centrum van Oudewater, een naar eigen inzicht in te delen en te gebruiken STADSWONING met dakterras”

Gelegen midden in het gezellige centrum van Oudewater staat deze bijzondere stadswoning met dakterrasje. Thans wordt de verdieping gebruikt als bovenwoning c.q. appartement, terwijl op de begane grond mogelijkheden zijn voor winkel, atelier of praktijk aan huis of gewoon extra leef- of slaapruimte. Volledig ‘wonen’ behoort dus tot de mogelijkheden.

Er is een ruim verenigingsleven in Oudewater, ook voor sport, wandelen en fietsen ligt Oudewater zeer geschikt in het Groene Hart van Nederland. Wat betreft openbaar vervoer, op nog geen 10 minuten loopafstand zijn bushaltes richting Utrecht en Gouda en Woerden. Met de auto ben je zo op de A12 Utrecht/Den Haag. Oudewater ligt centraal tussen alle grote steden van Nederland, de 4 grote steden zijn in 45 minuten te bereizen. Parkeren kan in de straat en er zijn diverse parkeerhavens, waar grotendeels zonder beperking geparkeerd kan worden.

Graag geven we alvast een indruk van hetgeen u bij een rondgang mag verwachten.

Indeling:
Begane grond:
De entree is in de winkelruimte c.q. verkoopruimte van ca. 56 m2. Deze ruimte heeft een diepte van ca. 14 meter, en een frontbreedte van ca. 3.49 meter. Aan de achterzijde loopt deze ruimte uit naar 4.77 meter.

Achter de (openbare) winkelruimte zijn diverse ruimtes, zoals personeelsruimte, toiletruimte en ook 2 magazijnruimtes. Een bijzonderheid van deze magazijnruimtes is dat zij volledig zijn uitgerust voor de opslag en de gelegitimeerde verkoop van vuurwerk.

In totaal heeft de begane grond (winkel en opslagruimte) een oppervlakte van ca. 87,8 m2.

De afgesloten opgang naar de verdieping is aan de voorzijde van de winkel.

Verdieping:
Via opgang vanuit de winkel bereikt u de bovenwoning, en komt u rechtstreeks in de woonkamer uit. Deze biedt aan de voorzijde een levendig uitzicht over de straat en het voorplein van de grote kerk van Oudewater. Vervolgens gaat deze over in de eetkamer in combinatie met de open keuken. De keuken is in L-vorm opgesteld en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap en de nodige bergruimte.

Aan de achterzijde van deze verdieping bevindt zich de betegelde toiletruimte, en vervolgens bereikt u (eerst) de buitenruimte c.q. dakterrasje van ca. 5 m2, vervolgens de badkamer en de grote slaapkamer met diverse kasten. De badkamer is hedendaags en voorzien van ruime inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator.

De slaapkamer is aan het eind van de gang en heeft een grote inloopkast. Een tweetal vaste kasten bieden ruimte voor enerzijds de opstelplaats van de cv-ketel en anderzijds de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Bijzonderheden:
– Stadswoning met bestemming Wonen/Detailhandel (WD), zoals volledig wonen, bedrijf aan huis en zodoende te gebruiken als winkel, eigen kantoor, praktijk, atelier of zelfs als inpandige garage ;
– Winkelruimte is met beperkte inspanningen snel operationeel te maken o.a. stellingen, ingebouwde verlichting en balie nog aanwezig;
– Vuurwerk-proof gebouwde magazijnen zijn aanwezig;
– Aanbouw op verdieping is grotendeels voorzien onderhoudsarme keraliet-stroken;
– Vanaf 2004 is de gehele woning verbouwd waarbij aandacht is besteed aan elektra, vloeren, badkamer, sanitair, keuken en cv-installatie, etc.;
– De woning is zowel als bovenwoning en als praktijkruimte op de begane grond separaat te verhuren en daardoor (ook) een ideaal beleggingsobject.

Kortom: Een stadswoning met vele mogelijkheden in het centrum van Oudewater.

Kerngegevens:
Bouwjaar ca. 1950.
Perceeloppervlakte 93 m².
Woonoppervlakte 158 m²
Inhoud woning ca. 632 m³.

Afmetingen:
Begane grond:
Winkelruimte : 14.04 m x 4.01 m
Toilet : 1.02 m x 1.50 m
Magazijn 1 : 3.01 m x 2.96 m
Magazijn 2 : 4.03 m x 2.64 m

Verdieping:
Woonkamer : 8.11 m x 3.82 (ged. 3.42) m
Keuken : 3.33 m x 2.88 m
Toilet : 1.04 m x 1.00 m
Slaapkamer : 4.19 m x 4.47 m
Badkamer : 1.84 m x 2.51 m
Balkon/dakterras : 2.30 m x 2.27 m

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

  • 158 m2
  • 93 m2
  • 1

Kenmerken Wijdstraat 27B

Overdracht

Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte93 m2
Woonoppervlakte158 m2
Inhoud632 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1950
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Wijdstraat 27B

Vergelijkbaar woningaanbod