Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Appelstraat 9 3442 HH Woerden

Verkocht o.v.

€ 375.000,- k.k.

bied op deze woning

Heerlijk wonen in de Bomenbuurt!

Graag maken wij u attent op deze aantrekkelijke gezinswoning in de Bomenbuurt op korte afstand van alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, sport en recreatie. Het karakteristieke centrum van Woerden is op korte afstand gesitueerd en ook het station is vlot te bereiken. De woning is begin jaren ’60 gebouwd maar heeft een moderne lichte uitstraling en een prima staat van onderhoud. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk en door de zuid/west ligging bijzonder zonnig. De berging en het achterom completeren het geheel en maken uw bezoek meer dan de moeite waard. Wij lopen de woning vast met u door.

Begane grond:
Entree via de voortuin. Gang met trap/meterkast, eigentijds toilet en trapopgang. Toegang tot de woonkamer met gezellige gashaard en lichte laminaat vloerafwerking van goede kwaliteit. Deur naar de de uitgebouwde keuken aan de achterzijde uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur en doorloop naar de praktische bijkeuken met bergruimte en de witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken komt u in de eerder genoemde achtertuin met fraaie magnolia en aangebouwde berging met betonnen vloer en ruimte voor meerdere fietsen.

1e verdieping:
Overloop. Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer en de moderne, praktische badkamer met douche, wastafelmeubel, vloerverwarming en designradiator. Aan de achterzijde van de woning zijn nog twee slaapkamers gesitueerd waarvan de grootste met balkon. Vaste trap vanaf de overloop naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Voorzolder met opstelplaats van de cv ketel en diverse bergruimte. 4e slaap/hobbykamer met eveneens bergruimte in de voet van het schuine dak. Deze verdieping is niet opgenomen in het genoemde woonoppervlak maar heeft een nokhoogte van ruim 2 meter en kan door middel van het plaatsen van bijvoorbeeld een dakkapel of opbouw nog worden vergroot tot eventueel 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
-8 zonnepanelen met ruime opbrengst;
-De woning is voorzien van houten kozijnen (schilderwerk 2020) met isolerende beglazing;
-Moderne lichte uitstraling en prettige lichtinval door de grote raampartijen;
-Vaste (inbouw)kasten op de twee grootste slaapkamers;
-Kruipruimte is na geïsoleerd;
-Betonnen 1e verdiepingsvloer;
-Mechanische ventilatie in badkamer en toilet.

Kortom:
Compleet woonhuis in prettige woonomgeving!

  • 90 m2
  • 110 m2
  • 4

Maandlasten

Ligging Appelstraat 9

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

51.513

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

32%

20% NL

32%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod