Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Uitweg 38a 3652 LP Woerdense Verlaat

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 175.000,- k.k.

bied op deze woning

Uitweg 38a, Woerdense Verlaat

Riant perceel van 605 m2 met recreatie bestemming

Het vakantiegevoel start al zodra u het prachtige gebied binnen rijdt. Deze kavel is gelegen in Woerdense Verlaat. Woerdense Verlaat ligt onder de rook van Uithoorn in het midden van het groene hart en maakt onderdeel uit van de gemeente Nieuwkoop. Het ligt midden in een fraaie, landelijke omgeving met op korte afstand o.a. de welbekende Nieuwkoopse Plassen, maar ook het prachtige natuurgebied Lusthof De Haeck, De Meije en (vaar)water de Kromme Mijdrecht en de Grecht. Ondanks het feit dat u zich volledig op het platteland waant, zijn de grotere steden in de Randstad en ook Schiphol zeer goed bereikbaar.

Ziet u zich hier al genieten van de ruimte, natuur en rust? De kavel grenst driekwart aan water. Ideaal voor de visliefhebbers. Aan de voorzijde zit een behoorlijk wateroppervlak. Kortom, een heerlijke plek om te vertoeven!

De kavel beschikt ook over een eigen parkeerplaats. Uw plekje is dus altijd vrij!

De feiten op een rij:
• Een perfecte aanvulling op uw permanente woonhuis
• Van het buitenleven genieten in een prachtige natuurrijke omgeving
• De grond is 605 m2
• De oppervlakte van een stacaravan mag niet meer dan 50 m² bedragen, en de bouwhoogte niet meer dan 3.30 meter
• Per toer- of stacaravan is maximaal 1 berging toegestaan met een oppervlakte van maximaal 10 m² en een bouwhoogte van maximaal 3 meter.

Is uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 605 m2

Kenmerken Uitweg 38a

Overdracht

Vraagprijs€ 175.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte605 m2

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Uitweg 38a

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod